Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még az ismerkedés első fázisában, hogyan lehet közölni a kis intim méretet, hogy ne nézzen furcsán rám? (11cm)
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:16
1/7 tgt válasza:
Sehogy. Az ismerkedés első fázisának nem az a célja, hogy az intim méretedet közöld, hanem az, hogy érzelmileg összeilletek-e. Ha majd ágyba bújtok kiderül, hogy szexuálisan összeilletek-e.
2/7 anonim válasza:
Ez is egy plusz érv arra, hogy nagy butaság hónapokig húzni a szexet, vagy a pettinget. Ha van egy kis petting már az elején, akkor ott kiderülnek az ilyen dolgok, és akkor majd tudod te is, hogy a csaj akarja tovább így is, vagy nem.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is butaság az első fázisban a péniszed lebegtetni, mert minden normális ember leráz, ha ismeretlenül mutogatod.
4/7 anonim válasza:
Kis intim mérettel nincs értelme ismerkedni, az minden nőnél kizáró ok.
5/7 anonim válasza:
Az exem nem problémázott a farka méretén és nem is közölte velem előre.Később lelépett angolosan, pár év múlva meg megnősült.🤷
6/7 anonim válasza:
Kiábrándítana szerintem, ha ezt így valaki közölné. Majd szexnél kiderül, mekkora és hogy elég-e. Az ujjam se hosszabb és az is elég szokott lenni, nem mondom, hogy nem jó érzés a nagyobb, de a 16 centis exemmel egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt orgazmusom (kb 0x😊), mert kb addig érdekelte a dolog, amíg ő elment, azaz kb 2 percig. Úgyhogy lehet, a méretnél vannak fontosabb dolgok is a szexben.
7/7 anonim válasza:
Nálam ha ismerkedéskor felmerül a méret téma, akkor vége.
Nem vagyok kiváncsi a komplexusos hülyegyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!