Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés fázisában erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés fázisában erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak, tapasztaltabb segítséget kérném. Elkezdtük chatelni, nem társkereső. Órákat dumaltunk, ahogy írtam neki egyből válaszolt. Viszont ő szinte sosem kérdezett vissza. Pl. suli, meló ilyenek. Tehát én kérdeztem tőle, elmondta, dumaltunk róla, erintettunk más témákat stb., de vissza nem kérdezett. Nem tudom, hogy ez mit jelent. Segítsetek légyszi. Egyszerűen a férfiak annyira nem érdeklődőek vagy igazából én nem érdeklem őt egyáltalán, hogy visszakerdezzen. Jól sikerült a beszélgetés, de nem szeretném beleélni magam, ha ennyire hidegen hagyja, hogy velem amúgy mi van. Én vagyok a nő.
2022. nov. 4. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sokat mond a helyzetről, hogy ennyire egyoldalú.
2022. nov. 4. 08:25
 2/8 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Nem érdekled túlságosan,és/vagy egocentrikus alak.
2022. nov. 4. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez, hogy már így az elején nem nagyon kérdez vissza, arra utalhat, hogy csak úgy félvállról veszi a beszélgetéseteket.

Nekem is voltak már ilyen eseteim, hogy hiába voltam érdeklődő, a másik fél szinte sose kérdezett vissza, egy idő után olyan volt, mintha magammal beszélgetnék.

Férfiként ezt tapasztaltam.

2022. nov. 4. 08:27
 4/8 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Az tényleg zavaró tud lenni, bármilyen beszélgetésnél, hogy a másik fél nem kérdez vissza, nem érdeklődik.

Én - meg szerintem nem csak én - visszakérdeznék a helyében, hogyha tényleg érdekelnél és megszeretnélek ismerni, komolyak a szándékaim stb.

2022. nov. 4. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legfontosabb jel, ami utan nem erdemes folytatni.
2022. nov. 4. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Tedd már fel magadnak a kérdést "Ha engem érdekel valaki, akkor úgy csinálok, hogy nem kérdezem őt semmiről, hanem csak válaszolok a kérdéseire??"

Hidd el, ha nem írnál neki, ő sem írna neked. Nem mutat érdeklődést. Ha meg írna is, akkor is csak azért, hogy magáról beszéljen nonstop. Kell ez neked he??

2022. nov. 4. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a szituban vagyok nőként. Nekem ő szokott írni, de nem nagyon érdekli semmi velem kapcsolatban, viszont ha róla beszélgetünk az tök jó. Én se tudom hova tenni.
2022. nov. 4. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Akik csak magukról beszélnek, de a másikról nem kérdeznek semmit: önimádó f_szok.
2022. nov. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!