Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés fázisában erről mit gondoltok?
Ez, hogy már így az elején nem nagyon kérdez vissza, arra utalhat, hogy csak úgy félvállról veszi a beszélgetéseteket.
Nekem is voltak már ilyen eseteim, hogy hiába voltam érdeklődő, a másik fél szinte sose kérdezett vissza, egy idő után olyan volt, mintha magammal beszélgetnék.
Férfiként ezt tapasztaltam.
Az tényleg zavaró tud lenni, bármilyen beszélgetésnél, hogy a másik fél nem kérdez vissza, nem érdeklődik.
Én - meg szerintem nem csak én - visszakérdeznék a helyében, hogyha tényleg érdekelnél és megszeretnélek ismerni, komolyak a szándékaim stb.
Tedd már fel magadnak a kérdést "Ha engem érdekel valaki, akkor úgy csinálok, hogy nem kérdezem őt semmiről, hanem csak válaszolok a kérdéseire??"
Hidd el, ha nem írnál neki, ő sem írna neked. Nem mutat érdeklődést. Ha meg írna is, akkor is csak azért, hogy magáról beszéljen nonstop. Kell ez neked he??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!