Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés fázisában vagyunk, de másfél hónap alatt már kétszer hozta fel az anyagiakat, mire véljem ezt?
Próbáltam úgy tenni, mintha meg sem hallottam volna, mert szinte nekem volt iszonyú kellemetlen a dolog.
A férfi, akivel több mint egy hónapja ismerjük egymást, kissé problémásnak tűnik munka szempontjából. Nemsokára végre találkozunk személyesen, bár ezek után nem tudom, mire számíthatok tőle … egy kávé esetleg belefér-e a randiba :)
Szóval utálja a munkáját, ami hol van, hol nincs mostanában, de azt is közölte, hogy egy ideje már nem kapott fizetést. Ez a kijelentés 2 szer elhangzott a másfél hónap alatt, meg hogy valakinek említett engem, hogy ráadásul én sem vagyok a közelben, hogy valamilyen formában segítsek neki (…) Fura, ennek ellenére még a wc-re is kocsival jár.
Csak bízom abban, tesztelni próbált, bár ez elég erős szerintem ismeretlenül.
Ha tesztel az nagyon nem jó. Hiszen óriási bizalmatlan valaki miatt és rajtad csapódik le, vagy szeret játszmázni. Tehát éretlen, rafinált.
Ha pedig nem tesztel akkor lehúzna szívesen anyagilag téged csak olyan hülye, hogy nem jól fog hozzá szerencsédre.
Ergó mindkettő opció tré, úgyhogy tovább ne ismerkedj vele ha jót akarsz magadnak!
Akkor ez tuti felejtős?
Van új a nap alatt, soha senki nem akart még lehúzni :)))
Nem is akármilyennel, egy felső középkategóriással.
De számomra itt most annyi a lényeg, hogy zűrösnek tűnik a tag, nem is kicsit.
A látszat gondolom fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!