Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja randizom egy sráccal, ti elmennétek hozzá úgy hogy tiszta piros a hátatok, mert leégtetek?
Figyelt kérdés
Ma kimeneten napozni és elbobiskoltam, ami miatt eléggé leégett a hátam a fenekem és a lábam hátulja. Azon kívül hogy viccesen néz ki hogy rohadt piros semmi más baj nincs vele(nem fáj, nem hólyagos csak piros). Ti felmennétek így másnap találkozni valakihez akit másfél hónapja ismertek? (21L) Tudom elég idióta kérdés de nagyon szeretném már őt látni viszont picit gázosnak érzem, hogy úgy nézek ki mint egy pecsenye és bizonytalan vagyok emiatt mivel még az ismerkedés kezdeti szakaszában vagyunk :D2022. máj. 12. 20:55
1/10 anonim válasza:
Ez ne tartson vissza, nem fog kiábrándulni belőled azért, mert leégtél és most félig piros vagy. Ha amúgy szeretnél, akkor menj.
2/10 Noren1989 válasza:
Utànna meg a popsim lenne csupa piros, úty elfenekelne.
3/10 anonim válasza:
Ezek szerint szexet is szeretnél, elvégre akkor látná ezeket a felületeket. Ha fizikai fájdalmat nem okoz a leégés, akkor ez ne tartson vissza, abszolút nem lesz szempont, ha vonzódtok egymáshoz. :)
4/10 anonim válasza:
Persze, megkérném, hogy kenegesse be.:)
5/10 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés. Persze hogy menj. Nem is értem... :D
6/10 anonim válasza:
Ha lovagló pózt választotok akkor nem fogja látni 😁
7/10 anonim válasza:
Egy kisfiú finnyáskodik, elküld és kinevet. Ha elég érett pasival találkozol, ő nem fog ebből problémát csinálni.
8/10 anonim válasza:
Szerintem egyálltalán nem gáz
Sőt. Megildhatod kicsit mókásan is a dolgot
Vigyél magaddal valami erre való testápolót, és ahol te nem éred el magad, ott kenesd be magadat.
Ebből kiderül mennyire érzéki az érintése, es hogy hatással van e rád.
10/10 anonim válasza:
Így van. Nem gáz.
Én mondjuk testápoló helyett inkább a csókjaimmal, és a nyelvemmel ápolgatnám a "beteg" területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!