Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik körmöt csináltassam? Rég nem láttam a pasimat, nagyon tetszeni akarok neki és a piros köröm jön be neki.
Figyelt kérdés
Kis fekete ruhám lesz hozzá az újralátáskor.
Szóval szerintetek melyik köröm jobb?
1
2
2017. jan. 29. 10:09
1/9 anonim válasza:
Be kéne vezetni újra a vasárnapi iskolát. :(
3/9 anonim válasza:
Inkább főzd meg a kedvenc kajáját Estére...
Amúgy a 2. szebb
4/9 A kérdező kommentje:
Főzök is :D Csak azt akarom minden passzoljon :P
2017. jan. 29. 10:29
6/9 anonim válasza:
1.Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.Tini kategória szint ez a kérdés.
2.A pasidat szerintem ideális esetben nem a körmöd fogja felizgatni.
3.Az első szebb, hogy már véleményt is mondjak.A második óborzalom, túldíszített falusi csicsa.Ettől viszont nem lesz biztos, neki is az fog tetszeni, ami a gyakori közönségének.
7/9 anonim válasza:
Elsőt inkább, bar ha X napig nem látott, akkor nem ez lesz neki a legfontosabb.
8/9 anonim válasza:
Az első szebb, nem szeretem az ilyen túlcsicsázott dolgokat, mint a második.
9/9 anonim válasza:
Nekem ezek közül az első jobban tetszik, a második nekem is túl sok. Esetleg ha csak egy-két arany kő lenne rajta a tetején vagy mondjuk inkább arany csillám vagy por akkor szebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!