Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piros bézból sapka csajozáshoz szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány a gyorsétteremben ahol dolgozom, arra gondoltam szabadnapomon bemegyek egy piros bézbolsapkában és egy szebb pólómban és elhívom a Margitszigetre szentimentálkodni, piknikezni.
piros szín : a szerelmet keresem.
A lányka 20 körüli, tündér arcú, feszes testű, szőke.
F/29
2020. júl. 13. 12:53
1/11 anonim válasza:
Varrj rá egy nagy fehér M-et és ragassz fel műbajuszt, és monnd, hogy Mario vagyok! Ha szeret gamelni tuti a siker :D
2/11 anonim válasza:
Nélküled egyértelműen sokkal jobb a fórum, Balázs. Miért nem mész vissza oda, ahonnan jöttél?
3/11 anonim válasza:
Ha illik hozzád meg a ruhádhoz akkor jó persze :D
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet felhúzok egy piros nacit is :D Abban eléggé playboy vagyok :)
fehér zöld csíkos sportcipővel.
2020. júl. 13. 12:59
6/11 anonim válasza:
Imádom ezeket a trollkérdéseidet. :D Nélküled olyan szar lenne ez az oldal. :(
7/11 anonim válasza:
Hozzá vegyél fel zöld hosszujjú pólót és fekete rövidgatyát meg legyen bicajod és te lehetsz Kevin személyesen: [link]
8/11 anonim válasza:
Te ne is menj csak a sapkát küldd el neki, mondd meg hogy ez egy ajándék a leendő pasijának.
9/11 anonim válasza:
Hogyne, elsőrangú. Xd Csak küldj használati útmutatót magadhoz, hogy mindez a szerelem nevében történik. Xd
10/11 anonim válasza:
Vigyed a bézbózütőt is magaddal, attól még szexibb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!