Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejönnek a Full capet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek a Full capet hordó lányok?

Figyelt kérdés

Ők rapperek? Vagy divat hordani? Egyre több lányon látok ilyen sapkát...

Fiúsak ők? Mert az igazán nőies lányokon(smink, magassarkú) soha nem látok...

2014. júl. 11. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2014. júl. 11. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi az, de ha leveszi jöhet.
2014. júl. 11. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi a szar az a full cap?
 4/9 A kérdező kommentje:
google? Amúgy a sapka amit a repperek hordanak!
 5/9 anonim ***** válasza:

Dehogy rapperek,csak divatmajmok,mint a srácok nagy részénél is csak azért viselik,mert azt hiszik menők vele.

Aki valódi rapper,az nem ezért hordja,és tudja mi a valódi rap kategória.Na ebből nagyon kevés van,és a mostani fiatalok nagy része csak mint divat miatt viseli.

Van 1-2 lány,aki valóban a rap műfajában is jártas,de ők ritkábbak a fehér hollónál. :)

2014. júl. 11. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a sapka, ami nagy mindenki fejére és nem is húzzák rá rendesen, nehogy összetúrja a hajukat? Kevés nevetségesebb dolgot láttam:D
2014. júl. 11. 21:29
 7/9 C0r3 ***** válasza:
Nekem ők nőiesebbek mint a magassarkú + smink kombóval mászkáló csajok. Kit érdekel, hogy divat -e? :D (16F)
2014. júl. 11. 21:38
 8/9 anonim válasza:
Én imádom a rap zenét.. de nem hordok olyan sapkát. Azok a lányok akik meg olyat hordanak a fele nem is tudja hogy mi az a rap. Csak divatból viselik! :) 17L
2014. júl. 11. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én fiúként hordok ilyen sapkát és nem vgyook rapper, még csak nem is igazán rajongok a műfajért, de nekem szerintem jól áll és nem is érdekel más vélemény meg, én jól érzem magam benne és lányok meg szeretik lenyúlni tőlem és felpróbálni, főleg, akiknek tetszem. :D
2014. júl. 12. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!