Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csunya arcbor miatt dobnal?
Hány éves vagy kislány? Vállald magad őszintén! Egy normális srácot nem fog zavarni a kis szépséghiba, ami egyébként is betegség. Akit zavar, azt meg kerülni kell. Senki sem tökéletes, ezt tartsd szem előtt!
2019. jan. 24. 15:42
Ha alapozod folyton, akkor nem csoda hogy lassan mulik. Alig kap levegot az arcod, hogyan gyogyuljon, ujuljon meg? Ez az egyik. Masreszt pedig az alapozos arc sokkal csunyabb kozelebbrol mint a pirossag.
Azt a penzt amit alapozora koltesz, koltsd inkabb par kezelesre egy kozmetikusnal. Vannak direkt gyogyult aknes bor kezelesere iranyulo kezelesek, amik pont a foltok, hegek gyogyitasat celozzak meg. A hamlaszto kezelesek ugyanez.
2019. jan. 24. 15:49
Kozmetikusnál voltál? Valamilyen sejtnövekedés-gyorsító lehet, hogy segítene. Esetleg, ha más nem, akkor a SudoCrem.
2019. jan. 24. 15:49
2019. jan. 24. 15:53
vmi gyógynövényes nyugtatós cucc kéne neked.
Esetleg patikaban nem tudnának vmit ajánlani v.legrosszabb esetben bőrgyogyászaton?
De ne alapozd, mert az csak begyullasztja jobban.
A kérdesre meg a válasz: mivel ez egy atmeneti bőrhiba, amit lehet kezelni, genya aki olyen miatt dob.
2019. jan. 24. 15:58
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a kozmetikus tudna e valamit kezdeni ezzel. Szerintem ez egy hosszabb folyamat amire elmulik, es nemtudom mivel gyorsithatnam fel...
#3.-ik valaszolo milyen sejtnovekedes gyorsitok vannak? Nem hallottam meg ilyenrol.
szedjál cink táplálékkiegészítőt és étkezés kapcsán kerüld a tejterméket, de a legjobb a teljes értékű vegán étrend lenne.
2019. jan. 24. 16:06
8/13 anonim válasza:
Szia! Ugyanez volt a problémám, alig mertem lemosni a sminkemet a párom előtt, de előbb utóbb muszáj volt, őszinte akartam lenni. De ugyanúgy szeret :) elfogadja a hibáimat és támogat mindenben. 10 éve küzdök aknék és a helyükön maradt foltok ellen így elég sok mindent kipróbáltam már. Amit neked is javaslok: bőrgyógyász tud felírni Skinoren kenőcsöt, patikában vény nélkül kapható Akneroxid kenőcs, kifejezetten pattanás, pattanás utáni folt és hegek kezelésére használatosak. Plusz nézz szét a Skinsmart weboldalán, a helyes bőrápolásról és bőrápolási rutinról én is ott olvastam először, amióta követem az ott lévő tanácsokat és kiválasztottam a nekem megfelelő termékeket, rengeteget javult a bőröm. Megtanultam szeretni magam :)
2019. jan. 24. 16:09
Sejtnövekedés gyorsító alatt a patikákban kapható, gyorsabb sebgyógyulást elősegítő kencékre gondoltam, de a SudoCrem is ilyen, igaz, sokan csak popsikenőcsként ismerik, de tényleg hatásos. Bár arcra szárít. A kremmania.hu-t ismered? Olvasgasd az oldalt, és keress olyan hozzászólót, akinek hasonló problémái vannak, mint neked (asszem, sebhorreának hívják ezt, ugye?).
2019. jan. 24. 16:11
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Utolso valaszolo, nem szerencsere nem az amit irtal, valami mas nagyon hosszu neve van, de viszonylag "uj" fogalomnak szamit a borgyogyaszati kozossegben, ezert termeszetes kezelesi modszert meg nem nagyon tudtak megallapitani ra, csak lezeres kezelest.
Kapcsolódó kérdések: