Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Hosszútávú kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hosszútávú kapcsolatban milyen (nettó) keresetet vártok el 25-30 év közötti nőtől?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
20%
Minimum 1 Milla. A körmeit meg olcsón lefaragom.
tegnap 00:05
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha dolgozik az már jó. Ha a pénz meg kevés akkor találunk rá megoldást.
tegnap 00:12
 3/27 anonim ***** válasza:
7%
2 milka. Manikürt,pedikürt én is megcsinálom olyan dögkeselyűsre. Ha ez a pènz kevés ,amellett,hogy én is dolgozom,találunk rá megoldást,hogy vonjam el a figyelmét a netes soppingolásról.
tegnap 00:30
 4/27 anonim ***** válasza:
14%

Én már nettó 2 milla alatt szóba sem állok nővel.

A minimum, hogy eltart (és nem akármilyen szinten!), ha már a hülyeségeit el kell viseljem.

tegnap 00:31
 5/27 anonim ***** válasza:
12%
Tökmindegy a nő keresete, úgyis csak a férfié közös. Ha kellemes a társaságod, hűséges vagy, "tudod hol a helyed" és átlagosan nézel ki, lehet akár hiteled is kb.
tegnap 00:43
 6/27 anonim ***** válasza:
27%
semennyit (nem úgy mint a nők...)
tegnap 01:13
 7/27 anonim ***** válasza:
67%
Nettó 600-at keresek, ő is hozzon össze azért 500-at.
tegnap 02:01
 8/27 anonim ***** válasza:
55%
Engem kurvára nem érdekel a pénztárcája, és őt se érdekelje az enyém. Ennyire ne legyünk már földhöz ragadtak.
tegnap 02:42
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
Magát el tudja tartani kb. ennyit.
tegnap 06:40
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen leszarom, ahogy a legtobb ferfi is. Ne legyen otthon ulo naplopo, mint Peg az Egy rem rendes csaladbol es kb. ennyi.
tegnap 08:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!