Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressen átlag felett kicsit.Lássam hogy hajt, küzd, hogy meglegyen minden.legyen autója, mindegy milyen nem kell luxus márka, de azért ne is öreg legyen.Olyan 5-10 éves kocsi.
Éljen önállóan, fiatalosan, öltözködjön jó ruhákba, divatosan.
ha családja lesz lássam rajta hogy képes sokat dolgozni, hogy a kicsi utána ne szenvedjen hiányt semmiből.
28L

Gondolom azért, mert felszínes. Fogadok elpanaszolná magát, ha egy pali lekoptatná őt, mert lóg a hasa, és nem egy modell. Én mondjuk egy végzettséget várnék el tőle, mert helyesírásából nem hiszem, hogy az meglenne.
Hihike. :) Megy az oltás csípőből, erőlködnöm sem kell.

Idősebb...Önálló, életképes,
intelligens, nagydarab, szép szemű, lehessen beszélgetni vele és tudja mi kell a jó szexhez. Szeresse a természetet... És humoros legyen.. 42n

Laza, humoros, lehessen vele beszélgetni.
Külsőleg a nálam magasabb, sportosabb pasikat nézem meg, aki világos tonusú.

#4: Szerintetek mindneki felszínes, akinek nem az utolsó tanulatlan alak kell.
Én is elvárom, amit az #1. Nem nehéz megugrani. Nekem is sikerült, akkor nálam egy pár évvel idősebb férfinek is sikerüljön. Ennyi.

"#4: Szerintetek mindneki felszínes, akinek nem az utolsó tanulatlan alak kell."
Nem képviselem a többi embert, akit rám projektáltál.
A másik ember keresetével kezdi. Aztán meg a divattal, kinézettel. A felszínesek felszínesebbik része, még csak nem is az, hogy külsőre tetsszen, hanem az anyagiakról szól neki minden. A személyiségről meg szó sincs. Sztem ha valaki erre képes azt mondani h nem felszínes, az nagyon vak, vagy hazudik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!