Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit kerestek egy pasiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kerestek egy pasiban, akivel járnátok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 18:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%

Keressen átlag felett kicsit.Lássam hogy hajt, küzd, hogy meglegyen minden.legyen autója, mindegy milyen nem kell luxus márka, de azért ne is öreg legyen.Olyan 5-10 éves kocsi.

Éljen önállóan, fiatalosan, öltözködjön jó ruhákba, divatosan.

ha családja lesz lássam rajta hogy képes sokat dolgozni, hogy a kicsi utána ne szenvedjen hiányt semmiből.

28L

2021. ápr. 28. 18:32
 2/24 A kérdező kommentje:
A divatos pontosan mit jelent? (Nekem csak annyit hogy ne legyen borzalmas ízlése) 31/F
2021. ápr. 28. 18:37
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért pontoztak le 1-es, én felpontoztam, hogy elérje legalább a 355-OT.
2021. ápr. 28. 18:53
 4/24 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom azért, mert felszínes. Fogadok elpanaszolná magát, ha egy pali lekoptatná őt, mert lóg a hasa, és nem egy modell. Én mondjuk egy végzettséget várnék el tőle, mert helyesírásából nem hiszem, hogy az meglenne.

Hihike. :) Megy az oltás csípőből, erőlködnöm sem kell.

2021. ápr. 28. 19:24
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

Idősebb...Önálló, életképes,

intelligens, nagydarab, szép szemű, lehessen beszélgetni vele és tudja mi kell a jó szexhez. Szeresse a természetet... És humoros legyen.. 42n

2021. ápr. 28. 19:51
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Laza, humoros, lehessen vele beszélgetni.

Külsőleg a nálam magasabb, sportosabb pasikat nézem meg, aki világos tonusú.

2021. ápr. 28. 19:58
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

#4: Szerintetek mindneki felszínes, akinek nem az utolsó tanulatlan alak kell.

Én is elvárom, amit az #1. Nem nehéz megugrani. Nekem is sikerült, akkor nálam egy pár évvel idősebb férfinek is sikerüljön. Ennyi.

2021. ápr. 28. 20:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Intelligencia, céltudatos, határozott, kézben tartja a dolgokat, amolyan jég hátán is megél típus. Tudja, hogy mit akar és hogy érje el, ő irányít,humoros,vidám, lehessen vele bármiről beszélni, megértő, empatikus. Őszinte, állja a szavát, megbízható. Akire lehet számítani, segítőkész. Olyan aki támogat és nem kritizál, lehúz, beszól... ne káromkodjon, ne cigizzen,ne drogozzon, ne igyon. Figyeljen az egészséges táplálkozásra, sportos, fitt. Kívül kb. 170-175cm, sportos, nem húsis. Barna haj, barna/kék szem, barnás bőr. Szép ápolt fogak. Nagy szem. Sima szép bőr. Borosta vagy semmi. Öltözködés:ing. Egyszerű letisztult elegáns stílus. Legyen munkája, amit azért szeret is. Legyen hobbija, sportoljon, ha van szabadideje fejlesszék magát és tanuljon valamit ami érdekli. Legyen házias, segítsen be akár a főzésbe vagy tudjon barkácsolni.
2021. ápr. 28. 20:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"#4: Szerintetek mindneki felszínes, akinek nem az utolsó tanulatlan alak kell."

Nem képviselem a többi embert, akit rám projektáltál.

A másik ember keresetével kezdi. Aztán meg a divattal, kinézettel. A felszínesek felszínesebbik része, még csak nem is az, hogy külsőre tetsszen, hanem az anyagiakról szól neki minden. A személyiségről meg szó sincs. Sztem ha valaki erre képes azt mondani h nem felszínes, az nagyon vak, vagy hazudik.

2021. ápr. 28. 21:04
 10/24 A kérdező kommentje:
1-es küldj nekem privátban fotót!
2021. ápr. 28. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!