Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit kerestek egy pasiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kerestek egy pasiban, akivel járnátok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 18:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8-as, ezt mint tudom teljesíteni, csak munkám nincs még. Valahol találkozzunk!
2021. ápr. 28. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A lányok nem azért írják le, mert keresnek palit. :D Hanem h tudjad, mire számítsál egy nőnél. Nem ilyen egyenes úton ismerkednek, hogy "mire van szükséged, mit kívánsz?"

"ezt meg ezt"

"meg tudom adni, akkor ismerkedünk?"

:D Hódítani kell, játszadozni, mint egy kisgyerekkel, elcsábítgatni, mutatni neki egy finom cukorkát, amit szépen adogatni kell, hogy jobban akarjon, és többet.

2021. ápr. 28. 21:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Ha nő vagy, tőled kérdem személyesen: Te akarnád, hogy "játszadozzak" veled?
2021. ápr. 28. 21:55
 14/24 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Én eleve nem keresem a pasikat, úgyhogy...
2021. ápr. 28. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
#11: Nem mindegy hány éves vagy. Egy pályakezdő nyilván nem ott tart, mint aki 10 éve dolgozik már.
2021. ápr. 28. 22:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudom, furcsa, hogy 31 évesen találtam meg egyáltalán mit akarok csinálni, de csak tavaly végeztem el a képzést (2 éves volt) és biztos vagyok benne, hogy találk munkát, de azért nehéz meg nem mutat rólam túl sok jót. Már azon gondolkozom, hogy megyek önkéntes munkára.
2021. ápr. 28. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Legyen jóképű, kedves a tekintete, ha véletlenül alacsonyabb lenne nálam, akkor lehetőleg ne sokkal (5 centi az már lehet,hogy sok)

Legyen jószívű, cuki személyiségű

És őszintén legyen kedves, ne megjátszottan

Ne legyen bunkó,beképzelt, álszent

Legyen intelligens

Legyen nyitott pl az új elméletekre világlátással kapcsolatban, tehát ha hall valami új elgondolást esetleg , ne söpörje rögtön le az asztalról, hanem legalább gondolja végig, engedje át magán az információt

Lehetőleg jó,ha nem materialista

Lehetőleg jó,ha lehet vele mély, lelkis beszélgetéseket folytatni

Az én számomra, lehetőleg ne nagy partiarc legyen, hanem vagy kiránduló-típus, vagy otthonülő típus

Akarjon gyereket

Ha bodobácsok futkosnak előtte a járdán, lehetőleg próbálja nem letaposni őket, szóval amennyire lehet, próbáljon vigyázni az életre lehetőleg

És szal,hogy legyen jószándékú, igyekezzen úgy élni, hogy másnak ne ártson, szal ha pl ott egy csiga, vagy egy bodobács, vagy bármi, akkoris az pl odatartozik, vagy ha pl valakitől kölcsönkap valamit, akkor azt igyekezzen hasonlóan jó állapotban visszaadni, pl ha nemtom, fűnyíró vágókája ha kopik használat közben, de szóval vigyázzon rá, értékelje, lehetőleg kárt ne csináljon benne, tehát hogyha pl kopik használat közben mondjuk egy metszőolló, vagy bármi, akkor az úgy okés, de igyekezzen egyébként olyan állapotban megőrizni, ahogy kölcsön kapta.

2021. ápr. 28. 22:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

*ja és még tehát a beszédében is pl legyen tapintatos, pl ha valaki megkérdezi a véleményét pl hogy áll neki az a ruha, vagy milyen lett az új festménye, és mondjuk például ronda, akkor próbálja azt tapintatosan a tudtára adni,hogy "szerintem nem olyan jó", vagy "nekem nem tetszik anynira"

Meg szóval pl az a jó,ha nagyjából velem egyformán intelligens, mert akkor legnagyobb esélyű talán,hogy tudunk jókat dumcsizni

Ne legyen bunkó, ne legyen beképzelt, legyen becsületes, lehetőleg ne drogozzon, ha megoldható, akkor ne is cigizzen.

2021. ápr. 28. 22:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezek alapján könnyen találok párt.
2021. ápr. 28. 22:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
*Ja és szal ne csak az IQ-ja,haenm az EQja érzelmi intelligenciája is lehetőleg legyen magas
2021. ápr. 28. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!