Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nem azért írják le, mert keresnek palit. :D Hanem h tudjad, mire számítsál egy nőnél. Nem ilyen egyenes úton ismerkednek, hogy "mire van szükséged, mit kívánsz?"
"ezt meg ezt"
"meg tudom adni, akkor ismerkedünk?"
:D Hódítani kell, játszadozni, mint egy kisgyerekkel, elcsábítgatni, mutatni neki egy finom cukorkát, amit szépen adogatni kell, hogy jobban akarjon, és többet.

Legyen jóképű, kedves a tekintete, ha véletlenül alacsonyabb lenne nálam, akkor lehetőleg ne sokkal (5 centi az már lehet,hogy sok)
Legyen jószívű, cuki személyiségű
És őszintén legyen kedves, ne megjátszottan
Ne legyen bunkó,beképzelt, álszent
Legyen intelligens
Legyen nyitott pl az új elméletekre világlátással kapcsolatban, tehát ha hall valami új elgondolást esetleg , ne söpörje rögtön le az asztalról, hanem legalább gondolja végig, engedje át magán az információt
Lehetőleg jó,ha nem materialista
Lehetőleg jó,ha lehet vele mély, lelkis beszélgetéseket folytatni
Az én számomra, lehetőleg ne nagy partiarc legyen, hanem vagy kiránduló-típus, vagy otthonülő típus
Akarjon gyereket
Ha bodobácsok futkosnak előtte a járdán, lehetőleg próbálja nem letaposni őket, szóval amennyire lehet, próbáljon vigyázni az életre lehetőleg
És szal,hogy legyen jószándékú, igyekezzen úgy élni, hogy másnak ne ártson, szal ha pl ott egy csiga, vagy egy bodobács, vagy bármi, akkoris az pl odatartozik, vagy ha pl valakitől kölcsönkap valamit, akkor azt igyekezzen hasonlóan jó állapotban visszaadni, pl ha nemtom, fűnyíró vágókája ha kopik használat közben, de szóval vigyázzon rá, értékelje, lehetőleg kárt ne csináljon benne, tehát hogyha pl kopik használat közben mondjuk egy metszőolló, vagy bármi, akkor az úgy okés, de igyekezzen egyébként olyan állapotban megőrizni, ahogy kölcsön kapta.

*ja és még tehát a beszédében is pl legyen tapintatos, pl ha valaki megkérdezi a véleményét pl hogy áll neki az a ruha, vagy milyen lett az új festménye, és mondjuk például ronda, akkor próbálja azt tapintatosan a tudtára adni,hogy "szerintem nem olyan jó", vagy "nekem nem tetszik anynira"
Meg szóval pl az a jó,ha nagyjából velem egyformán intelligens, mert akkor legnagyobb esélyű talán,hogy tudunk jókat dumcsizni
Ne legyen bunkó, ne legyen beképzelt, legyen becsületes, lehetőleg ne drogozzon, ha megoldható, akkor ne is cigizzen.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!