Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri jobban belemenni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri jobban belemenni vagy inkább hagyjam abba most?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek. Az egyik kollégám elkezdett hozzám közeledni. Normális, komoly párkapcsolatot szeretne velem.

Én az elején nem nagyon mentem bele az ismerkedésbe, két dolog miatt. 1. Ő a kollégám...2. Másfél éve mentek szét a feleségével, van 2 lányuk. Ez utóbbit nem tudom hogy kezelném.

Ami az ismerkedés mellett szól:rendes, megbízható férfinak ismertem meg, akivel van bennünk közös.

Még nem feküdtünk le egymással, csókolózásig jutottunk.

Én 32 vagyok, ő 43. Ahogy haladunk előre, úgy érzem egyre jobban félek.

Ti mit tennétek a helyemben?

tegnap 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te tudhatod.
tegnap 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ, mennyire közeli kolléga. Ha minden nap látod, vannak közös munkáitok, stb, az szerintem úgy nagyon rizikós, ha még sem működik a dolog, mert utána iszonyú rossz lesz..
tegnap 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"egyre jobban félek" - Mitől félsz?
tegnap 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt mintha egy nem kollégáddal ismerkednél. Te tudod, érzed hogy akarsz-e valakivel kapcsolatot. A Rubicont már átléptétek, ebből már nehéz lesz visszatáncolni, tüske fog a másik félben maradni.
tegnap 20:43
 5/8 anonim válasza:
100%
én belemennék, egy próbát megér. Ha nem mész bele, sose tudod meg, mit vesztettél vagy nyertél. Így voltam a szerelmemmel és már másodikéve együtt vagyunk és egyre jobb. A korkülönbség nagyobb, mint nálatok.
tegnap 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már az előtt félsz, hogy bármi érdemi történhetne, akkor ebből jó nem fog kisülni.

Tapasztalat.

Voltam ilyen szituban nem egyszer.

39/F

tegnap 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam max nincs ló jo a szamár is esete lenne semmi több.
tegnap 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak te érzed,mennyire tetszik, mennyire kedveled,mennyire ragaszkodsz hozzá.Ennek fènyèben dönts,hiszen ha amúgy megvan a vonzalom,nem èrdemes elszalasztani.Manapság ritka az efféle normális pasas és kapcsolat.
tegnap 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!