Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy top kategóriás nővel belemennétek abba, hogy házasságig nincs szex?
Figyelt kérdés
Top kategória = szép, vékony, kedves, intelligens, tanult, jól keres, jó a személyisége, érzékeny, háziastegnap 20:58
1/9 anonim válasza:
Biztos hogy nem!!!
Lehet hogy szép, de full idióta...
Nekem ezek a szűzies lények nem képviselnek semmilyen vonzerőt.
3/9 anonim válasza:
Ha férfi lennék, biztosan nem mennék bele. Mi van, ha nem passzolunk? Akinek ilyen elvárásai vannak, maradjon magának.
4/9 anonim válasza:
Ez hülyeség, barmilyen jó nő nem tudhatod, hogy szexben passzoltok e.
5/9 anonim válasza:
Igen, feltéve, ha masszírozhatnám a talpát addig is.
6/9 anonim válasza:
Nem. Zsákbamacskát nem veszek. S a külső adottságok csak egyetlen tényező - ha az ágyban nem passzolunk akkor úgyis megette a fene az egészet, kaptam egy kirakatbábút. S 1000% hogy nem fogok passzolni az ágyban olyannal aki ennyire prűd.
8/9 anonim válasza:
Igen de csak úgy, hogy tudja hogy én nem vagyok vallásos és neki ez nem baj. Nekem se baj mindenki azt csinál amit akar amíg ezzel más döntési szabadságát nem korlátozza.
Első körben úgy is az a fontos nekem, hogy legyen jó ember.
9/9 anonim válasza:
Ha addig is pettingelünk, megismerjük egymás testét-lelkét, akkor belemennék talán, hogy nincs konkrét szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!