Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Világ életében egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Világ életében egyedülálló lányok/fiúk! Ti belemennétek?

Figyelt kérdés

21 évesen még csak kezdetleges kapcsolatom sem volt, szűz vagyok. Azonban érdekel milyen lehet csókolózni, megismerni egy lányt testileg-lelkileg és hasonlók. Nagyjából erről szól egy kapcsolat is, viszont ha nem tudok kialakítani kapcsolatot, várhatok én a fenti élményekre. Útszéli lányok nem érdekelnek, mert egyrészt fizetni kell, másrészt nem tudom hányan jártak már bennük csak azért, hogy legyen valami meleg gyomrukban (Köszönöm Hadházi Lászlónak!).

A kérdés lényege: Ha te is egyedülálló vagy és nem tudsz kapcsolatot kialakítani de érdekelnek a fenti dolgok, egy kis ismerkedés után belemennél-e akár csak a csókolózásba (nem muszáj egyből szexelni), azért, hogy megtudhasd milyen érzés és, hogy kölcsönösen jót tegyetek egymásnak a másikkal? Mindezt egymás iránti szimpátival, de majdhogynem érzelemmentesen, ami lehet, egyszer csak érzelemmé/vonzalommá válik és azt veszed észre, hogy van egy párkapcsolatod. F

2012. jún. 24. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy.
2012. jún. 24. 21:43
 2/8 anonim válasza:
A jelenlegi lelkiállapotom szerint belemennék. (Egész szépen fogalmaztál.)
2012. jún. 24. 22:11
 3/8 anonim válasza:
Ha gondolod beszélgethetünk (tudsz privát üzenetet írni). :) Valahogy elgondolkodtatott, amit írtál. Az előző vagyok. (19/L)
2012. jún. 24. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Á, higgyétek el nem éri, meg. Én smároltam részegen ronda, kovér lánnyal, undorító volt. Azóta tudom, hogy csak olyannal érdemes csókolózni, akit testileg is kívánsz.

Szerintem te kérdezős és a 19 éves lány, csúnyácskák vagy kövérek lehettek és ezért nem volt párotok még. Sajnálom, de ez a kegyetlen igazság, aki szép azt viszik, mint a cukort. Én sem vagyok egy szépség, max átlagos.

2012. jún. 24. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy neked (23:02) rossz tapasztalatod van, nem jelenti azt, hogy másnak is az lesz. Te választottad a részegen, neked nem tetsző lánnyal való csókolózást, vess magadra. Én ezt írtam: "Mindezt egymás iránti szimpátival", tehát egy olyan emberrel akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, nem csak az alkohol szépíti meg, amit amúgy sem iszok. Anélkül, hogy látnád Őt vagy engem, ne mondj véleményt. Képet nem fogok feltölteni, de kövérnek nem tartom magam a többit meg leírtam a kérdésben.
2012. jún. 24. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

21 vagyok, olyan, mint te. Es a valaszom nem. Lett volna mar több srac, akivel lehetett volna valami, de en nem ereztem semmit iranyukba. Nekem fontos az, hogy a szimpla szimpatian tul valami mas/több is legyen köztünk, meg ha ehhez tovabbi eveket is kell varnom...

L

2012. jún. 25. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok,és nem akarok jelentkezni a felhívásra, csak a véleményemet mondom el:

szerintem próbáljátok ki bátran, pl. találkozzatok egy publikus helyen (kávéházban vagy parkban), de semmiképp sem rögtön lakáson, s ha kívülről szimpatikusak vagytok egymásnak, mindketten, akkor miért ne? kit érdekel, honnan ismeritek egymást.

Persze ha kialakul belső összhang, az korántsem rossz dolog ! :)

19 f

2012. jún. 25. 19:22
 8/8 anonim válasza:
jéééééééééééé 2x szűz mari pasiban :OOOOOO
2012. júl. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!