Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Világ életében egyedülálló lányok/fiúk! Ti belemennétek?
21 évesen még csak kezdetleges kapcsolatom sem volt, szűz vagyok. Azonban érdekel milyen lehet csókolózni, megismerni egy lányt testileg-lelkileg és hasonlók. Nagyjából erről szól egy kapcsolat is, viszont ha nem tudok kialakítani kapcsolatot, várhatok én a fenti élményekre. Útszéli lányok nem érdekelnek, mert egyrészt fizetni kell, másrészt nem tudom hányan jártak már bennük csak azért, hogy legyen valami meleg gyomrukban (Köszönöm Hadházi Lászlónak!).
A kérdés lényege: Ha te is egyedülálló vagy és nem tudsz kapcsolatot kialakítani de érdekelnek a fenti dolgok, egy kis ismerkedés után belemennél-e akár csak a csókolózásba (nem muszáj egyből szexelni), azért, hogy megtudhasd milyen érzés és, hogy kölcsönösen jót tegyetek egymásnak a másikkal? Mindezt egymás iránti szimpátival, de majdhogynem érzelemmentesen, ami lehet, egyszer csak érzelemmé/vonzalommá válik és azt veszed észre, hogy van egy párkapcsolatod. F
Á, higgyétek el nem éri, meg. Én smároltam részegen ronda, kovér lánnyal, undorító volt. Azóta tudom, hogy csak olyannal érdemes csókolózni, akit testileg is kívánsz.
Szerintem te kérdezős és a 19 éves lány, csúnyácskák vagy kövérek lehettek és ezért nem volt párotok még. Sajnálom, de ez a kegyetlen igazság, aki szép azt viszik, mint a cukort. Én sem vagyok egy szépség, max átlagos.
21 vagyok, olyan, mint te. Es a valaszom nem. Lett volna mar több srac, akivel lehetett volna valami, de en nem ereztem semmit iranyukba. Nekem fontos az, hogy a szimpla szimpatian tul valami mas/több is legyen köztünk, meg ha ehhez tovabbi eveket is kell varnom...
L
Én fiú vagyok,és nem akarok jelentkezni a felhívásra, csak a véleményemet mondom el:
szerintem próbáljátok ki bátran, pl. találkozzatok egy publikus helyen (kávéházban vagy parkban), de semmiképp sem rögtön lakáson, s ha kívülről szimpatikusak vagytok egymásnak, mindketten, akkor miért ne? kit érdekel, honnan ismeritek egymást.
Persze ha kialakul belső összhang, az korántsem rossz dolog ! :)
19 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!