Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek lehet rá esély?
"Szóval meg próbálnám úgy kezelni a dolgokat, hogy véletlen se kerüljek ilyen helyzetbe."
Hát akkor a lehető legrosszabb irányba indulnál a barátkozással.
"Iránta jelenleg nem érzek, semmit sem."
Akkor miért nem állsz tovább, rengeteg szép, értelmes, aranyos nő van odakint minden méretben. :) Ha te szeretsz bele és ő továbbra sem akar közeledni, szenvedni fogsz.
1. Először is meg köszönném a válaszodat.
Másrészről attól hogy nem leszek, senki lelki k*csöge meg még mindig nem jelenti azt hogy a barátkozás rossz lenne. Nem arról van szó hogy egyszer nem hallgatom, meg egy lány panaszát és nem segítek neki, mert akkor hazudnák. De ezt is akkor ha láttom, nagyon maga alatt van. Még egy idegen nővel, is ha sír szívesen meg hallgatom és segítek neki. De ez nem azt jelenti hogy éljel nappal azt hallgassam hogy jaj nekem milyen rossz...
Barátkozás nem csak arról, szól hogy panaszkodjunk. Vannak olyan lány haverjaim , ismerőseim is akivel szoktam beszélgetni de nem panaszkodunk egymásnak. Azért csak haverok mert egyikünk sem akar semmit a másiktól és ez így a jó. Nagyrészt inkább a szexről szoktunk beszélgetni , viccelődni együtt focizni vagy akármi. Tudom hogy milyen, azért is írtam hogy egyszer fordult elő, hogy én többet akartam akkor tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!