Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy van esélyem?
Van egy fiú, akivel 4éve majdnem összejöttünk, de visszautasítottam, mert 15évesen még nem álltam készen párkapcsolatra. (más okokból is rossz volt az időzítés)
Ő felköltözött Pestre, én maradtam vidéken és el is felejtődtek a dolgok. Tavaly viszont az egyetem miatt én is felköltöztem és mit ad Isten, pont abba az épületbe, ahol ő is lakik. Sokat beszélgetünk, szórakozunk, csak egy baj van: Van egy 2éves kapcsolata. Alig beszél róla, ha igen, akkor se jókat, én pedig (el is felejtettem megemlíteni), úgy fél éve totál belezúgtam a pasasba. Látom rajta, hogy én se vagyok neki közömbös. Nagyon gerinctelen lenne kezdeményeznem valamit? Hagyjam békén őket?
Ha nem jó a jelenlegi kapcsolata, de ti nagyon vagytok egymással, akkor várd meg, amíg lezárja a másikat.
Úgyis te vagy a nyerő, ha ennyire jól érzi magát veled, de legyen korrektül lezárt kapcsolata, mindenkinek jobb lesz, hidd el, csak türelem :)
Igen, teheted egyértelművé, de szerintem már érzi úgyis :)
csak óvatosan, mert még kapcsolatban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!