Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője egy olyan kapcsolatnak ahol az egyik fél még mindig a volt párjába szerelmes? Mennyi esély van rá, hogy idővel elfelejti a szerelmét és az új párjába szeret bele? Belemennétek egy ilyen kapcsoltba?
Nah kb en is ugyan ebbe a fazaba vagyok most!!!!
Van baratom de az exem meg mindig szeretem!!!!!!
Mar jo 2 honapja nem lattam es tegnap ismet felbukkant az eletemben!!!!
Van baratnoje de szakitani akar vele!!!
Hogy miert azt ki tudja:(
kulomben nem bisztos hogy van jovoje!!!
Vegyuk az en peldamat mert nalunk sincs!!!!
A jelen levo baratommal alig talizunk es a masikkal meg csak tegnap futottam ossze!!!!
Volt baratommal ha egyut vagyok ugy erzem h o az egyetlen aki mellet ki tudnek tartani 1 eleten at de a masikkal szinte idegenek vagyunk egymashoz!!!!!!!
Es ez nem valami jo egyetlen kapcsoltaban sem:P!!!!!!
De lehet neked szerencsed van es nem ugy vagy mint en!!!!
Probaljatok megbeszelni!!!!!!
Lesz megoldas az ugyre!!!!!!!
Ht mondjuk az bisztos hogy igy rizikos bele menni!!!!
Foleg h lehet abszolute nem erez semmit irantad es csak azert van veled mert csak szorakozik!!!!!!!!!
Ez 1 kicsit rizikos dolog!!!!
De kulomben lehetseges h 1 ido uta elfelejti volt szerelmet de azert neked is cselekedned kell h bejojon a dolog!!!!!!!
Legy turelmes es idovel minden elvalik!!!
Aztan ha megse menne a dolog ne eroltesd mert nem eri meg!!!!!!!!!
Csak magadat gyotrod majd!!!!!!
Remelem sikerul megoldanotok a dolgot szakitas nelkul!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!