Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy van nekem egy kis lakásom és hogy van-e olyan nő aki odaköltözne persze semmi lakbért és rezsipént nem kérnék tőle. Annyi lenne hogy néha ki kellene takarítania és ennyi. Meg ha van kedve akkor heti 1-2 szex. Plussz adnék neki havi 100-150 költőpént.
okt. 31. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 gergelice16 ***** válasza:
95%
Egy prostituált biztos belemenne. A 100-150 ezerből felfogadhatna egy takarítót.
okt. 31. 11:35
 2/67 anonim ***** válasza:
96%
Szóval nőt akarsz aki lakhatásért és pénzért dug veled. Nem kell szépíteni.
okt. 31. 11:35
 3/67 A kérdező kommentje:
Ha nem akar nem kell velem lefeküdni elég ha néha kitakarít:)
okt. 31. 11:40
 4/67 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem párkapcsolatot keresel?Mindjárt jobban hangzik, aztán ha megszeretitek egymást, már mindjárt jobban hangzik.

Aki ilyen feltételekkel elvállalná ezt, abban nem lenne köszönet.

okt. 31. 11:41
 5/67 anonim ***** válasza:
95%
#3 De ez miért jó?Milyen hátsó szándékaid vannak?Miért kell ehhez ott lakni?Akkor fizess egy takarítónak, aki két hetente egyszer kitakarít.
okt. 31. 11:42
 6/67 A kérdező kommentje:

Nincs semmi hátsó szándékom csak gondoltam segítenék valakinek aki nincs olyan jó anyagi helyzetbe plussz rohadt drága az albérlet is manapság.

És inkább egy csinos nő társaságára vágyom néha ha hazaérek munkából. Ennyi lenne röviden nem vagyok se pszichopata se őrült:)

okt. 31. 11:44
 7/67 anonim ***** válasza:
96%

#6 De ezt senki nem fogja neked elhinni.

Aki ilyenbe belemegy, abban nem lenne neked semmi köszönet.Meg arról nem volt szó, hogy csinos legyen.

Aki jóformán hajléktalan és beköltözne valakihez takarítani(és szexelni), az nem egy csinos nő lesz, nyugodj meg.

okt. 31. 11:51
 8/67 anonim ***** válasza:
88%
Meg kell hirdetni, biztos hogy lesz rá jelentkező.
okt. 31. 11:53
 9/67 A kérdező kommentje:

Mindegy nem értitek a lényeget.

Szeretem a szép csinos nőket nekem az is elég ha ott van a közelemben és néha beszélgetünk. De sok lány például alig tudja kifizetni ezeket az albérletárakat.Es akkor még ott az egyetemi tandíj plussz ha el akar menni szórakozni ilyenek.

Én csak segíteni akarnék de persze nem vagyok álszent nem egy csúnya hajléktalan lányra gondoltam.

okt. 31. 12:00
 10/67 anonim ***** válasza:
0%
KAMU
okt. 31. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!