Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?
Miért nem párkapcsolatot keresel?Mindjárt jobban hangzik, aztán ha megszeretitek egymást, már mindjárt jobban hangzik.
Aki ilyen feltételekkel elvállalná ezt, abban nem lenne köszönet.
Nincs semmi hátsó szándékom csak gondoltam segítenék valakinek aki nincs olyan jó anyagi helyzetbe plussz rohadt drága az albérlet is manapság.
És inkább egy csinos nő társaságára vágyom néha ha hazaérek munkából. Ennyi lenne röviden nem vagyok se pszichopata se őrült:)
#6 De ezt senki nem fogja neked elhinni.
Aki ilyenbe belemegy, abban nem lenne neked semmi köszönet.Meg arról nem volt szó, hogy csinos legyen.
Aki jóformán hajléktalan és beköltözne valakihez takarítani(és szexelni), az nem egy csinos nő lesz, nyugodj meg.
Mindegy nem értitek a lényeget.
Szeretem a szép csinos nőket nekem az is elég ha ott van a közelemben és néha beszélgetünk. De sok lány például alig tudja kifizetni ezeket az albérletárakat.Es akkor még ott az egyetemi tandíj plussz ha el akar menni szórakozni ilyenek.
Én csak segíteni akarnék de persze nem vagyok álszent nem egy csúnya hajléktalan lányra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!