Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy van nekem egy kis lakásom és hogy van-e olyan nő aki odaköltözne persze semmi lakbért és rezsipént nem kérnék tőle. Annyi lenne hogy néha ki kellene takarítania és ennyi. Meg ha van kedve akkor heti 1-2 szex. Plussz adnék neki havi 100-150 költőpént.
okt. 31. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

58 igen szerinted élőben nem mernék megszólalni hát remélem egyszer valamikor csak úgy futolag összetalálkozunk. Ne az itteni gyakorisokbol indulj ki.

Megennélek reggelire.

59 ki mondta hogy megcsalnám az ide-oda menés nem ezt jelenti...

nov. 1. 07:10
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Én már visítva röhögök a kérdező egoizmusán :'D A férfi tökéletesség, de csak pénzért jut női társasághoz :D
nov. 1. 09:52
 63/67 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy tökéletes vagyok de azért nem tartom magam egy lúzer p*csnek szerintem teljesen rendbe vagyok az hogy nincs barátnőm jelenleg ez az én döntésem. De azért vágyom a női társaságra;)
nov. 1. 10:15
 64/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen nagymenő vagy, miért nem ismerkedsz inkább? Úgy érzed, nem lenne sikered?
nov. 1. 12:00
 65/67 A kérdező kommentje:

Azért nem ismerkedek mert még nincs kedvem elkoteleződni.

Majd ha lesz akkor simán találok valakit ebben biztos lehetsz:)

nov. 1. 12:38
 66/67 gergelice16 ***** válasza:
100%
Ez az ok nélküli önbizalom még mindig jobb, mintha önbizalomhiányod lenne... Így amikor az élet odacsap azért, mert nem érted az élet értelmét, kicsit helyrebillensz majd, és elkezdesz dolgozni magadon. Én egyébként elhiszem, hogy tudnál barátnőt szerezni magadnak, ha nagyon akarnál, de boldoggá tenni 100% hogy nem tudnád. Az intelligensek biztos egy hónapon belül lelépnek. Amíg a nő csak megdöngetésre van a szemedben, még nagyon csak gyerek szemmel látod a világot. Ha boldog akarsz lenni, gyorsan tanulj meg önző indokok nélkül másokért élni (ez a kiírás is bűzlik az egoizmustól, csak ezt te még csak észre sem vetted...).
nov. 1. 18:06
 67/67 A kérdező kommentje:
66-os szép írás köszi a tanácsot rajta leszek az ügyön;)
nov. 1. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!