Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy van nekem egy kis lakásom és hogy van-e olyan nő aki odaköltözne persze semmi lakbért és rezsipént nem kérnék tőle. Annyi lenne hogy néha ki kellene takarítania és ennyi. Meg ha van kedve akkor heti 1-2 szex. Plussz adnék neki havi 100-150 költőpént.
okt. 31. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 gergelice16 ***** válasza:
96%
#6 Tehát semmi hátsó szándékod nincs, és csak segíteni akarsz valakinek? Akkor hívj be az utcáról egy hajléktalan bácsit. Biztos szívesen kitakarítana, szerintem még fizetned sem kellene neki :D
okt. 31. 12:02
 12/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is kamu, a nők többsége ilyen feltételekkel nem vállalja, mert félne tőled és a szitutól, hogy mégis akarsz valamit...

Inkább tényleg akkor lakótársat keress - na de persze akkor neked is kéne takarítani...

Szóval sok jót ne várj!

okt. 31. 12:03
 13/67 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenbe normális nő bele nem menne. :D Azért ha egy csaj egy pasival akar együtt lakni az nem egy perverz idegen lesz. Na és gondolom ha így tudsz csak női társasághoz jutni, az se ok nélkül van. :)
okt. 31. 12:16
 14/67 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha nekem tenne fel valaki ilyen kérdést, akkor én megijednék.

Tegyük fel, igent mondok a kérdésre.

Pl egy hét, hónap múlva pedig letámadnál, esetleg megerőszakolnál és stb.

Plusz idegen is lennél számomra, a válaszom egy abszolút nem lenne.

okt. 31. 12:17
 15/67 anonim ***** válasza:
100%
Prostit akarsz bérelni? Miért nem rendes kapcsolatot keresel? Amúgy te nem szoktál takarítani?
okt. 31. 12:28
 16/67 anonim ***** válasza:
92%
Tudok olyat, hogy idősebb korban gyakorlatilag random összeköltöztek. Szex nem volt, de szét is mentek hamar a szokások közötti nagy különbség miatt.
okt. 31. 12:30
 17/67 A kérdező kommentje:
De szoktam takarítani csak nem szeretek:D Amúgy meg nem vagyok se perverz se öreg se semmi de lehet tényleg hülyeség mert ilyenben nem menne bele egy normális nő. Ha az ö fejükkel gondolkozom akkor lehet igazuk van hogy félnének nehogy rájuk másszak. Bár lehet inkább fordítva lenne:D
okt. 31. 12:36
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
#17 Jaj, 17, te... :-D
okt. 31. 12:41
 19/67 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem hirdess meg egy kiadó szobát azzal, hogy takarításért cserébe egyetemistának. Ha pasi hív, megmondod, bocs már kiadva. Ha lány, elhívod, mert hogy van több jelölt és azért látni szeretnéd, ki költözik be hozzád. Aztán aki szimpatikus, azt választod. A szexet szerintem ne említsd :D
okt. 31. 13:13
 20/67 anonim ***** válasza:
93%
Na már utal rá, hogy egyetemista fiatal nőt szeretne. De ki voltam anno az ilyen egyértelműen szexszolgáltatásér kiadott hirdetésektől egyetemista koromban.
okt. 31. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!