Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak mi alapján érzik magukat férfiasnak, akik nem visznek ajándékokat a lánynak, sőt még abba is belemennek, hogy néha a lány fizessen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 23:44
1/16 anonim válasza:
én nem csak néha megyek bele.
az alapján érzem magam férfiasnak, hogy a combom tövénél van egy dákó, meg hozzá két golyó.
2/16 anonim válasza:
Mert ezzel megkapom amit akarok
3/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy függ össze a férfiasság azzal hogy a segge alá tolok mindent.
4/16 anonim válasza:
Nem tudom mit szivtok ti de nekem semmi bajom ezzel :)
5/16 anonim válasza:
Mi van??? Kérdést magát nem értem. Mikor kellene nekünk nőknek ajándékot kapnunk? Randikon? Max egy szál virág, az se minden alkalommal. Semmi több. Aztán a sokadik randin illik a nőnek is fizetni dolgokat, aztán már felezhetik is a költségeket.
6/16 anonim válasza:
Di Caprio mi alapján érzi magát férfiasnak, hogy fél amerika fizetne azért, hogy vele bulizhasson?
7/16 anonim válasza:
Magabiztossàg.
Ha meg ajândèkot viszel, akkor olyan érzés mintha meg akarnàd venni a nőt, vagy azért ajàndèkozol mert talàlkozik veled
Régebben elkövettem ezt a hibát , mert szeretek adni. Ha nincs extra alkalom nem fogok.
8/16 anonim válasza:
Nőként elég szánalmasnak tartanám, ha valaki csak attól érezné magát férfinak, hogy mindig ajándékokkal traktál meg mindenütt fizeti a részem is...
9/16 anonim válasza:
Neked hány apától lett ennyi eszed? :D
10/16 anonim válasza:
anyú meg apú testvérek voltak kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!