Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, számotokra szép gesztus lenne ha kézműves ajándékokat is kapnátok a párotoktól?
Én örülnék neki, de szerintem valahogy a párodtól kellene megtudakolni, hogy ő mit gondol. Elvégre ő kapja tőled őket.
Az biztos, hogy én befejeztem a kézműves ajándékokkal. Mindenki mondja, hogy tehetséges vagyok, meg művészetire kellett volna mennem, de azért a kézműves dolgaimnak az emberek 90%-a valójában nem örül...
21/L
Szeretek kézműveskedni, úgyhogy nagyon örülnék ilyen ajándékoknak, mert egyedi és tudom, mennyi munka van vele és milyen jó érzés készíteni.
De leginkább használati tárgynak vagy ékszernek, ruházati kiegészítőnek örülnék. A sokadik porfogó helyett inkább valami hasznosat, amit nem csak nézhetek, de használhatok is, esetleg mások nézhetik rajtam, hogy milyen szép.
Nem szeretek ilyet kapni. Akkor inkább egy csokit. Nem tudok rendet tartani, a sok szar meg csak gyűlne.
Én pl. szeretek kötni, de senki nem kap tőlem sálat.
Ezt is simán meg lehet beszélni. Miért kéne titkon attól félni, hogy mire gondol? Miért nem lehet megkérdezni? Neked az a célod, hogy örömet szerezz neki és kifejezd a szeretetedet, de nem fogod tudni 100% pontossággal kitalálni, hogy minek örül és minek nem, mert nem vagytok egyformák. Mondja csak el, hogy minek örül és minek nem, mert akkor egyrészt nem fogsz neki felesleges porfogókat meg kacatokat ajándékozni, hanem olyasmire tudsz koncentrálni, aminek valóban örül. Win-win.
És úgy általánosságban: ha a párkapcsolatban BÁRMIről úgy érzed, hogy "titkon úgy félek, mit gondolhat", akkor épp hibázol, mert nem kommunikálsz. Kommunikálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!