Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szebb gesztus? Májusfa állítás vagy virágkosár adása?
Fát a férfiak állítanak, akik időt és energiát is szívesen áldoznak az asszonyra (na meg buli a haverokkal közösen).
Kosarat pedig az ad a nőnek, akinek nincs ideje/kedve a fával baszkódni. Bemész a bótba és kész ott van, másnap viheted asszonynak.
Egyik sem elítélendő, de első alkalomra (HA MÁR MINDENKÉPP AKARSZ VALAMIT) fát szokás. Utána jó a kosár is...vagy bármi.
Legutóbbi exemnél először fát kapott, aztán legközelebb már csak héliumos lufikat engedtem fel az ablaka elé (szöveggel ofc), harmadikra már semmit.
Fa állítás nagy buli, ha vannak haverok rá, akkor ki ne hagyd! :D
Sajna nekem nincs kinek vinni, pedig király lenne.
Hülyeség, amit az első ír, hogy a lusták adnak kosarat.
Én amúgy a fának annyira nem tudtam sose örülni, oké, díszes, meg hagyományos, meg jaj de menő látja az egész utca, de összességében mindig sajnáltam a facsemetét, meg hát az ember úgy is leszedi a kapuról ki dobja a picsäba, a kosárban meg lehet cserepes növény is, ami tovább tart valaminél. Igaz a fánál még a vágott virág is tovább tart.
Te ismered a lányt, hogy neki az a fontosabb, hogy kap tőled valamit, vagy az, hogy lássák mások is. Ha kosarat adsz, akkor pezsgő meg csoki... Nem. Egy nagyobb kosár legyen virágokkal, szalaggal átkötve. Az a májuskosár. A csoki meg a pezsgő az nem az. Légyszi, ne csináljunk már minden ünnepből hopp egy doboz bonbont.. Jövőre meg már jön a plüss is?
Felénk amúgy a tizenévesek állítanak fát inkább, nekik fontosabb, hogy "buli" meg "lássa mindenki", idősebbek kosarat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!