Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik szebb gesztus? Májusfa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szebb gesztus? Májusfa állítás vagy virágkosár adása?

Figyelt kérdés
Ezzel a dilemmával állok szembe most. Mivel három falu van köztunk nem adott helyen kell a fát kivágni, odavinni. Ami hatalmas macera. A kosár pezsgővel és egy doboz csokival meg félek nagyon gagyi lenne. Nem tudok dönteni! Hölgyeim ti melyiknek örülnétek jobban

#jbjbm
2016. ápr. 24. 19:47
 1/4 90-ben született F.. ***** válasza:

Fát a férfiak állítanak, akik időt és energiát is szívesen áldoznak az asszonyra (na meg buli a haverokkal közösen).

Kosarat pedig az ad a nőnek, akinek nincs ideje/kedve a fával baszkódni. Bemész a bótba és kész ott van, másnap viheted asszonynak.

Egyik sem elítélendő, de első alkalomra (HA MÁR MINDENKÉPP AKARSZ VALAMIT) fát szokás. Utána jó a kosár is...vagy bármi.

Legutóbbi exemnél először fát kapott, aztán legközelebb már csak héliumos lufikat engedtem fel az ablaka elé (szöveggel ofc), harmadikra már semmit.

2016. ápr. 24. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Fa állítás nagy buli, ha vannak haverok rá, akkor ki ne hagyd! :D

Sajna nekem nincs kinek vinni, pedig király lenne.

2016. ápr. 24. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség, amit az első ír, hogy a lusták adnak kosarat.

Én amúgy a fának annyira nem tudtam sose örülni, oké, díszes, meg hagyományos, meg jaj de menő látja az egész utca, de összességében mindig sajnáltam a facsemetét, meg hát az ember úgy is leszedi a kapuról ki dobja a picsäba, a kosárban meg lehet cserepes növény is, ami tovább tart valaminél. Igaz a fánál még a vágott virág is tovább tart.

Te ismered a lányt, hogy neki az a fontosabb, hogy kap tőled valamit, vagy az, hogy lássák mások is. Ha kosarat adsz, akkor pezsgő meg csoki... Nem. Egy nagyobb kosár legyen virágokkal, szalaggal átkötve. Az a májuskosár. A csoki meg a pezsgő az nem az. Légyszi, ne csináljunk már minden ünnepből hopp egy doboz bonbont.. Jövőre meg már jön a plüss is?

Felénk amúgy a tizenévesek állítanak fát inkább, nekik fontosabb, hogy "buli" meg "lássa mindenki", idősebbek kosarat adnak.

2016. ápr. 24. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő tetszene 21/L
2016. ápr. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!