Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon seggnyalos gesztus lenne?
Számomra nem az de nem tudom más szemébe annak látszik e..
Meghívtak egy összejövetelre ahol a csaladja is ott lenne akivel talalkozgatok. Publikálni mar most:D es arra gondoltam hogy egy üveg piaval nem akarom kiszűrni a szemüket meg az amugy is gondolom lesz rendesen, es arra gondoltam h pentek delelott sutnek itthon csokitortat es azt vinnem el...
Szerintetek nagyon teperos dolog vagy értelmesebb meg kedvesebb gesztus mint egy üveg pia?
21 éves vagyok es a felreertesek elkerülése végett lany...
Na már csak azért mondtam, mert lehet, hogy a tortából nem jut mindenkinek, még azt felvágni kinek nagyobb szelet kinek kisebb.
A süteményből meg csinálsz 2-3 tepsivel és felvágod, mindenki vesz.
Meg én azt hiszem a sütemény a szokás, a tortát szülinapra, ilyesmire, kisebb társaságnak szokták.
Alkoholt ne vigyél semmiképpen. Öltözz fel szépen, legyél kedves és viselkedj szépen. Ez az amit elvárnak tőled majd ott.
Nem leszel ettől rossz és semmivel sem kevesebb a szemükben. A süteményt és ilyen dolgokat később is ráérsz vinni, amikor már a család tagja leszel.
Most még vendégként mész oda. Nem kell túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!