Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek vegyem ezt egy nőcsábász sráctól? (Többi lent. )
Szóval, adott a pasi, hetente más barátnője van, tehát nagy szoknyavadász.:)
Nagyon aranyos, udvarias amúgy. Ma reggel találkoztunk vele a barátnőmmel. Kicsit beteg vagyok, nagyon vacogtam, ő pedig rámterítette a kabátját, és vett teát, amíg vártuk barátnőmmel a buszunkat.:) Leült mellém, átkarolt, sokszor mondogatta a keresztnevemet, vigyázott rám. Később pedig bejelölt facebookon, hogy jobban vagyok-e, és utána írta, hogy nagyon szép vagyok, és szívesen vigyázna rám máskor is, ha szükségem van valamire szóljak neki, és szeretne találkozni velem.
Nos, ez mind szép és jó, de mint mondtam, nőfaló a srác. Nem tudom, akarhat-e tőlem komolyat, és nem szeretnék pofára esni. :D
Mit gondoltok?
18l 23f
Ha csak megfektetni akar az nem fog sikerülni.:D
Tudom hogy ki kéne ismernem, de mit kéne tennem, hogy az igazi arcát mutassa?
3:ennél hamarabb nem startolhatott volna, mert csak 2 hete ismerjük egymást látásból.:)
De azt hiszem igazatok van.
Épp ezt mondom, hogy ez elég gyors. Látásból ismer két hete, de hirtelen egyszer csak átkarol, meg teszi neked a szépet a bókjaival... Ez a tipikus viselkedés egy ilyen srác részéről.
Egyébként ne legyél naiv, nyilván egy nőcsábász fiú képes arra, hogy manipulálja az embereket, és nem te leszel a világmegváltó, aki előtt majd levetkőzi az álarcot és az igazi belső valóját mutatja...
Ha azt mondom nem fekszek le vele akkor az úgy van, nem lehet felfogni? Pedig magyarul mondtam.
A többi válaszolónak köszönöm, nem hajtom el, de résen leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!