Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek vegyem ezt egy nőcsábász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek vegyem ezt egy nőcsábász sráctól? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Szóval, adott a pasi, hetente más barátnője van, tehát nagy szoknyavadász.:)

Nagyon aranyos, udvarias amúgy. Ma reggel találkoztunk vele a barátnőmmel. Kicsit beteg vagyok, nagyon vacogtam, ő pedig rámterítette a kabátját, és vett teát, amíg vártuk barátnőmmel a buszunkat.:) Leült mellém, átkarolt, sokszor mondogatta a keresztnevemet, vigyázott rám. Később pedig bejelölt facebookon, hogy jobban vagyok-e, és utána írta, hogy nagyon szép vagyok, és szívesen vigyázna rám máskor is, ha szükségem van valamire szóljak neki, és szeretne találkozni velem.

Nos, ez mind szép és jó, de mint mondtam, nőfaló a srác. Nem tudom, akarhat-e tőlem komolyat, és nem szeretnék pofára esni. :D

Mit gondoltok?

18l 23f

2015. máj. 3. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az a gond, hogy valószínűleg az eddigi áldozatai között is voltak olyanok, akik az elején ennyire határozottan gondolták, hogy őket ugyan nem fogja lefektetni. Azért nőfaló, mert tudja, milyen módszerekkel lehet esetleg "átjutni a védelmi rendszeren".

Abban ugyan nem hiszek, hogy van olyan, aki bárkit megkaphat, de szerintem célravezetőbb lenne elhajtani, ha nem akarsz csalódni. Ezt a játékot valószínűleg jobban játssza nálad. ;)

2015. máj. 4. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Ráadásul az ügyes nőfaló úgy tud több vasat tartani a tűzben, hogy sosem bukik le, emiatt a hölgyek azt gondolják, ha ilyen kitartó, akkor biztos komoly... pedig kitartó a fenéket, csak ha 3-4 nő pörög, akkor van idő várni 1re :)
2015. máj. 4. 19:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, van benne valami.:)

Majd vigyázok:)

2015. máj. 4. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!