Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok és van egy 15 éves pasim akivel tök jól megvagyunk naponta 5x hív, ajándékokat veszünk egymásnak és múltkor mikor bevolt rugva sírt h mennyire szeret meg h szerelmes.Nem gáz ez a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szülei is szeretnek, barátai is mondják h kész van meg mindig velem akar lenni. Én is így érzek ahogy ő.3 hete vagyunk együtt.Létezhet ilyen? Vagyis h így odavagyunk ennyi korkülönbség ellenére?2008. dec. 26. 16:35
1/13 anonim válasza:
Igen, létezhet és nem, nem gáz. Ha jól érzitek magatok akkor csináljátok bátran.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem:) A kor nem számít, csak az, h jól érezzétek magatokat együtt! Énis a fiatalabbakra bukom;)
3/13 anonim válasza:
De nagyon gáz...mármint az, hogy a 15 éves pasid berúgott. Te jó ég mi lesz vele 30 évesen?
4/13 anonim válasza:
Ameddig jól működik, semmi baj nincs vele. Persze nem biztos, hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz (sőt, valószínű, hogy nem), de amíg boldogok vagytok együtt,addig mindkettőtök hasznára válik.
5/13 anonim válasza:
Az hogy 23 éves létedre egy 15 évessel kezdesz, az gáz... És ne nevezd pasinak, még gyerek...
6/13 anonim válasza:
Pár év múlva, amikor már ő is idősebb volna, nem lenne gáz! Barátnőm 17 éves, és egy 15 éves sráccal jártak...De szakítottak...Nem bírta a csaj...A fiúk ilyen korban szerintem még máshogy gondolkoznak...És lehet neked is van vmi lelki eredetu problémád, ha egy 15 éves fiúval jársz...Nem bun, nem gáz...de nem biztos, hogy egészseges...
Amikor te már komolyan tervezed a jövődet, ő még azt se tudja mi lesz holnap, max. annyit, hogy mikor megy megint piálni a haverokkal!
7/13 anonim válasza:
Ha 33 évesen lenne egy 25 éves fiúd, az már nem lenne gond, de azért egy 15 éves fiú még gyerek, akárhogy is nézzük...
8/13 anonim válasza:
na idefigyelj, ne törődj ezzel a sok marhával, akik ezeket a kétes értékű vagy negatív tanácsokat adogassák, én nem akarom tudni mér nem a saját korotkba vagytok, de ha nektek jó és még a szülei is elfogadtak akkor legyetek boldogok amíg együtt vagytok, mert akkor úgyis minden kritika lepattan majd rólatok, a többinek meg üzzenem, hogy sose általánosítsanak, mert fogadok, hogy két igazán különleges emberről van szó
9/13 anonim válasza:
Háááát nemtom nekem fiatalanak tünik, hm nem is fiatal: GYEREK!!!! Azért TE is végig gondolhatnád így, 23 évesen ezt a dolgot!
10/13 anonim válasza:
Én sok sikert kívánok nektek! Egyáltalán nem számít a korkülönbség, és ez nem is sok. Nyugi, amúgy nem értem az embereket mindenki ilyet ír pár év korkülönbségre, hogy: "lelki eredetű problémád van"...ez hülyeség szerintem! Szerelmes vagy! :) Élvezd, örülj, légy boldog, és ne agyalj a korkülönbségen, van aki a 2 karját odaadná a szerelemért örülj, hogy téged megtalált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!