Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves lány vagyok és van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lány vagyok és van egy 15 éves pasim akivel tök jól megvagyunk naponta 5x hív, ajándékokat veszünk egymásnak és múltkor mikor bevolt rugva sírt h mennyire szeret meg h szerelmes.Nem gáz ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szülei is szeretnek, barátai is mondják h kész van meg mindig velem akar lenni. Én is így érzek ahogy ő.3 hete vagyunk együtt.Létezhet ilyen? Vagyis h így odavagyunk ennyi korkülönbség ellenére?
2008. dec. 26. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%

Nekem vannak ilyen ismerőseim (: A lány 23 éves, a fiú 15 és 3 hete vannak együtt :P

Ők jól megvannak, nem hiszem, hogy lenne veletek valami baj. Ez a korkülönbség egyáltalán nem sok, és azért egy 15 éves fiú már éretteben gondolkodik, mint a többség itt azt hiszi. Ne foglalkozz egyikkel se, csak irigykednek, hogy ők kimaradtak az ilyenekből, és 40 évesen nincs jobb dolguk, mint a GYIK előtt ülni és gyík módra válaszolgatni a kérdésekre.

Sok szerencsét. Legyetek sokáig együtt (:

2008. dec. 27. 02:15
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)nemtom én annyira jól érzem magam vele(L)és lehet "tilos" ez a kapcsolat de ez van:(:)
2008. dec. 27. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
de ez enm pedofília nem akrlak megbántani mert tudom h. nem vagy az :D de a törvény de lehet h. én csak dezinformációt terjesztek szal mind1 (én 13 vagyok és 19 éves a pasim szal inkább befogom xD)
2009. jan. 2. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!