Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?
49
Mitől férfi a férfi? Mert egyenlőre én férfiasságot itt nyomokban sem vélek felfedezni benned. Se takarítani nem tudsz, ergo igénytelen posvány vagy. A környezeted amit neked kell fenntartani az letükröz téged, remélem ezzel tisztában vagy. Szexelni pedig csak úgy tudsz ha lefizetsz valaki aki nyilván a büdös életben nem érintkezne veled másképp. Tegyük hozzá primitív vagy, köntörfalazol, hazudsz. Eddig ez marha férfias. Mit tudsz még?
49
Ezek a "kedves, rendes, normális" fickók a legundorítóbbak minden téren. Sunyik, alattomosak.
Haha ez jó most ennyiből ezt vetted le? Szép:D Nem nagyon szoktam hazudni és az hogy nem szeretek takarítani akkor mi van mondd már egy embert aki szívesen takarít...
Örülnék ha egy ilyen férfi szoba állna veled mint amilyen én vagyok. De én számodra csak egy álom maradok ez van.
Puszi
53-as kérlek mesélj még.
Neked is csak azt tudom írni hogy két kezedet összeraknád egy ilyen férfiért:)
Hozzám se mernél szólni. Az ilyen agresszív kis tetvek, mint te élőben a legcsendesebbek.
Pirulgatnál, aztán hazamennél, mérgesen kivernéd, és maradna a magány és a halálra várakozás.
Biztos van ilyen nyomorult, aki már ebbe is belemenne.
De amúgy vegyél fel egy takarítónőt és majd ő kitakarít. Sokan vállalnak háznál takarítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!