Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan lány aki ebbe belemenne?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy van nekem egy kis lakásom és hogy van-e olyan nő aki odaköltözne persze semmi lakbért és rezsipént nem kérnék tőle. Annyi lenne hogy néha ki kellene takarítania és ennyi. Meg ha van kedve akkor heti 1-2 szex. Plussz adnék neki havi 100-150 költőpént.
okt. 31. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Igen a mai napig szeret csak így alakult de ez nem ide tartozik...
okt. 31. 19:03
 52/67 anonim ***** válasza:
100%

49

Mitől férfi a férfi? Mert egyenlőre én férfiasságot itt nyomokban sem vélek felfedezni benned. Se takarítani nem tudsz, ergo igénytelen posvány vagy. A környezeted amit neked kell fenntartani az letükröz téged, remélem ezzel tisztában vagy. Szexelni pedig csak úgy tudsz ha lefizetsz valaki aki nyilván a büdös életben nem érintkezne veled másképp. Tegyük hozzá primitív vagy, köntörfalazol, hazudsz. Eddig ez marha férfias. Mit tudsz még?

okt. 31. 19:24
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

49

Ezek a "kedves, rendes, normális" fickók a legundorítóbbak minden téren. Sunyik, alattomosak.

okt. 31. 19:27
 54/67 A kérdező kommentje:

Haha ez jó most ennyiből ezt vetted le? Szép:D Nem nagyon szoktam hazudni és az hogy nem szeretek takarítani akkor mi van mondd már egy embert aki szívesen takarít...

Örülnék ha egy ilyen férfi szoba állna veled mint amilyen én vagyok. De én számodra csak egy álom maradok ez van.

Puszi

okt. 31. 19:27
 55/67 A kérdező kommentje:

53-as kérlek mesélj még.

Neked is csak azt tudom írni hogy két kezedet összeraknád egy ilyen férfiért:)

okt. 31. 19:28
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
Egy lusta buta szarért, aki nem kell senkinek? Biztos.
okt. 31. 21:16
 57/67 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék azért ha élőben összefutnánk mennyire lennél ilyen vagány de van egy sejtésem semennyire:D
okt. 31. 21:20
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám se mernél szólni. Az ilyen agresszív kis tetvek, mint te élőben a legcsendesebbek.

Pirulgatnál, aztán hazamennél, mérgesen kivernéd, és maradna a magány és a halálra várakozás.

okt. 31. 21:25
 59/67 anonim ***** válasza:
100%
45 Szóval ha tehetnéd, fővel-fával csalnád. Nem érdemelsz nőt.
okt. 31. 22:39
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen nyomorult, aki már ebbe is belemenne.

De amúgy vegyél fel egy takarítónőt és majd ő kitakarít. Sokan vállalnak háznál takarítást.

nov. 1. 06:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!