Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így belemenni ebbe a dologba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így belemenni ebbe a dologba úgy, hogy még alig ismerjük egymást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25/F vagyok és fél éve megismerkedtem egy mexikói sráccal neten keresztül. 2 évvel idősebb nálam. Mondta, hogy anno Los Angeles-ben volt cserediák és egy amerikai családnál lakott, akiket azóta is meglátogat minden évben. Idén is menne, most hétvégén indul és kérdezte, hogy nem akarok-e vele menni. De mondtam neki, hogy karácsonyra kiköltekeztem magam, emiatt most nem tudnék vele elmenni. Mire mondta, hogy nem gond, kifizeti nekem, majd visszaadom neki. A másik az, hogy a barátaival van egy bandája és szokta mondani, hogy emiatt nyomulnak rá és így, hogy ilyen messze lakunk egymástól, meg nem igazán ismerjük egymást, eléggé aggaszt..

tegnap 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Ne menj, ne légy hülye! Baszki lehet valamilyen bűnöző aki elrabol és a belső szerveid miatt megöl.
tegnap 14:39
 2/11 anonim válasza:
90%

Los Angelesbe akkor sem mennék, ha fizetnének érte:D

Borzalmas a közbiztonság, lelakott putri a város nagy része.

tegnap 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
#1 vagyok és nem viccelek. Kb. egy hónapja raboltak innen el egy férfit ahol én élek és úgy találtak rá, hogy kiszedték a belső szerveit. Új munka kapcsán talizott valakivel és az lett a vége. Nem normális dolog, hogy hív téged ki oda és nem is ismer.
tegnap 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
a kb 80e korodbeli magyar közül nincs egy se.. neked mexikói kell :D
tegnap 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
3 Magyarországon volt ez vagy hol élsz?
tegnap 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Szlovákia.

tegnap 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Ne légy már ennyire naiv!
tegnap 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj sehova! Miért nem egy 100km-es körön belül ismerkedsz?.. Ennek így semmi értelme.
tegnap 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék. Ilyenekkel nem akarnék tartozni sem.
tegnap 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne menj, azt se tudhatod ilyen távolságból kivel ismerkedsz valójában.
tegnap 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!