Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj, akivel pár hete ismerkedek gumi nélkül hajlandó csak lefeküdni velem, mit tennétek? Állítása szerint szed fogamzásgátlót. Mennyi ismertség után szokás ebbe belemenni? Vagy csak én problémázok ezen?
"Vagy csak én problémázok ezen?"
Nem!
Ez minden értelmes embert legalábbis meghökkentene.
Én nem tudom elképzelni, hogy emögött tisztességes szándék húzódhat.
Ne feledd, hogy ha teherbe esik, akkor
a) te nem kötelezheted abortuszra;
b) ha pedig megszüli a gyereketeket, akkor utána 18 évig tartásdíjat vagy köteles fizetni utána.
Arról ne is beszéljünk, hogy nemi betegséget is el lehet így kapni, ill. tovább adni. Tehát ha rosszhiszemű, szándékosan is megfertőzhet mondjuk kankó-Jankóval vagy tripper Öcsivel, rosszabb esetben szifilisszel vagy AIDS-szel.
Szerinte nincs semmi baja. Fogadok ha kérnél egy 1 hónapnál nem régebbi teljes std szűréses papírt megsértődne.
Sok betegségnek csak jóval később lesz tünete. A HIV-nek pl pont sok év múlva. De a rákkeltő HPV-nek sincs, azt csak a kenetminta mutatja ki. Sőt az rajtad ki se jönne, viszont tovább adod.
"örülnöm kellene, hogy nem kell gumi, és nem érti mi bajom"
Egész más ez egy stabil párkapcsolatban, ahol közös jövőt terveztek, mint pár hetes (!) ismerkedés után.
És még valami.
Ilyenkor mindig célszerű a másik fél fejével gondolkodni.
Te milyen ésszerű indokot tudsz elképzelni, hogy csak így hajlandó közösülni veled?
Én semmit. Olyat el tudok képzelni, hogy egy nő nem kedveli a gumit. Olyat viszont nem, hogy kizáró ok nála, ha a férfipartnere gumival akar szeretkezni.
Márpedig, ha a másik viselkedésére nincs ésszerű, jóhiszemű magyarázat, akkor nyilván valami rosszhiszemű hátsó szándék van mögötte.
Én dobnám a csajt, nem tiszta lapokkal játszik.
Nőként mondom, hogy ez azért van, mert van valamid, valami ingatlan, jó munka, jó szülők, stb, ami kell neki.
Erre ezt mondd a nőnek: "Én ezt csak házasságban csinálom és ezt is megfontoltan. És akkor milyen szerelmes érzéseid is vannak irántam?". Gyermeket bármilyen férfival lehet alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!