Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj, akivel pár hete ismerkedek gumi nélkül hajlandó csak lefeküdni velem, mit tennétek? Állítása szerint szed fogamzásgátlót. Mennyi ismertség után szokás ebbe belemenni? Vagy csak én problémázok ezen?
Nő vagyok, és én se szeretem a gumit. Volt már jó néhány kapcsolatom, de csak a legkomolyabbakban hagytuk el! Még nálam is volt mindig, ha a pasi esetleg elfelejtené. Nem szeretem, de ezerszer inkább az az apró kellemetlenség, mint valami betegség.
Neked férfiként pedig az is ott van, hogy nem tudhatod biztosra hogy igazat mond e a gyógyszerrel kapcsolatban. Nem e valami kattant nőszenély aki mindenáron gyereket akar, vagy nem e benned lát valami számára hasznosat, és gyerekkel akar megfogni.
5
A HIV-nek pár napon belül jelentkeznek a tünetei, csak sokan nem ismerik fel.
Amúgy meg egy nagy kérdésem lenne azok felé, akik nem hajlandóak gumi nélkül (de fogamzásgátlóval) szexelni. Akkor ők orális szex közben is fent hagyják a gumit? Illetve kinyalásról szó sem lehet? Mert ugye ezekkel is el lehet kapni bármit.
Amúgy én megértem az aggodalmat, csak millió emberrel találkoztam, aki a behatolástól retteg, mert nemi betegség, de az orális szexben lazán benne van.
Nőként én se szeretem a gumit. Három okból: 1. Teljesen más érezni a partnert teljesen, imádom, amikor belém élvez a párom, ez nekem egy különleges egyesülés élmény. 2. Gumival nem nedvesedem eléggé, kidörzsöl, állandóan visszatérő fertőzésem van. 3. Életemben kétszer volt gumiszakadásom, amikor esemény utániért kellett rohanni. Ezek a tabletták utána hosszú időre teljesen hazavágták a hormonháztartásom. Inkább szedtem kis dózisban hormont, attól teljesen rendben voltam. Jelenleg hormonos spirálom van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szerintem az a nő tartja feleslegesnek a gumit, aki más módon is védekezik. Az mondjuk furcsa, hogy teljesen elzárkózik tőle, meg kellene tőle kérdezni, hogy miért.
Ez is egy taktika, gyorsan teherbe esik, véletlenül “pont nem hatott” a tabletta.
Ne menj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!