Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csaj, akivel pár hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj, akivel pár hete ismerkedek gumi nélkül hajlandó csak lefeküdni velem, mit tennétek? Állítása szerint szed fogamzásgátlót. Mennyi ismertség után szokás ebbe belemenni? Vagy csak én problémázok ezen?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 00:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Ne sértődj meg a válaszon, de ha nem tudod kapásból a kérdésre a választ - azaz hogy mennyire megbízható - akkor NE menj inkább bele a storyba, mert nem vagy elég jó emberismerő. Volt olyan partnerem akivel már az első randin gumi nélkül, de olyan is akivel 3 hónap múlva sem hagytam volna el a gumit semmi pénzért.
2023. dec. 23. 01:06
 12/31 anonim ***** válasza:
10%
8 hát nem, én rühellem, olyan mindha valami mű valami lenne, meg egy macera és illúzióromboló is.
2023. dec. 23. 01:34
 13/31 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen mindegy milyen gumit hasznalsz, sosem lesz a szex olyan mint anelkul. A szex lenyeget veszti. Az elovaladek meg a huvelynedvek keveredese, hus a hussal. Iszonyu jo erzes amit a gumi tonkretesz. En ugy megdugtam a csajt egyszer hogy fentmaradt a gumi a huvelyebe, es darabokba szedtem ki....soha tobbet gumi
2023. dec. 23. 01:39
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyi ismertség után szokás ebbe belemenni? Vagy csak én problémázok ezen?"

AMikor nem zavar, ha netán apuka leszel. A te döntésed.

2023. dec. 23. 02:34
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

"Iszonyu jo erzes amit a gumi tonkretesz."

Bocsánat a vulgaritásért, de az érzéseim elég erősek ezzel kapcsolatban: gumi nélkül meg a félelem teszi tönkre a szexet, hogy elkezd benned növekedni a gechi.

2023. dec. 23. 03:33
 16/31 anonim ***** válasza:
21%

15 van gyógyszert, szuri, spirál.

Nem is értem aki utálja az óvszert miért van lepontozva 😅. Mindenki dug ahogy akar vagy épp tud.

Én nőként utálom és pont. Megválogatom kivel vagyok, az elején en is óvszerrel, aztán ennyi.

Az meg kva élet h nem lesz gyerekem nekem pl.

Amúgy a pasik többsége szokott a koton miatt nyekegni.

2023. dec. 23. 03:44
 17/31 anonim ***** válasza:
73%
Mérgezd te magad és rakj idegen tárgyakat te a testedbe.
2023. dec. 23. 03:46
 18/31 anonim ***** válasza:
25%

17 mer a gyógyszer nem méreg ugye? Hülye 🤣.

Egy szóval nem mondtam h kötelező, de ha más a véleménye valakinek mit kell kötekedni..?

2023. dec. 23. 04:29
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, az a minimum, hogy együtt elmentek std szűrésre, mielőtt lekerül a gumi. Attól, hogy X ideje ismered és bízol benne, még hordozhat bármit. Igazság szerint te is. Vessenek a mókusok elé, de én jobban félek a betegségektől, mint a terhességtől. Attól pedig csak az óvszer véd.

Az csak az én személyes véleményem, hogy a szexuális kultúra része, hogy tudj felhúzni egy óvszert és szexelni benne. Akinek ez is nehézséget okoz, háááát... Sokat ne várj tőle.

Ráadásul nőként tényleg annyira minimális a különbség, igazából csak a tudat, hogy ott a gumi. Egy kis síkosítóval még kevesebb.

Te pedig azt gondold át, hogy jelenleg az óvszer az egyetlen fogamzásgátló eszköz, amit TE használsz. Minden más esetben a nőn múlik, hogy lesz-e gyerek. Onnantól, hogy megfogant, neked már semmi beleszólásod. Én férfiként biztos, hogy már csak ezért is ragaszkodnék hozzá.

2023. dec. 23. 05:50
 20/31 anonim ***** válasza:
49%
Ismerd meg jobban. Nem kell itt ezt ennyire túl dramatizálni. Én is szedek gyógyszert pl egyéb okokból is. Nem akarok gyereket. Van egy szexpartnerem, még használunk óvszert, de idővel elhagyjuk majd úgyis.
2023. dec. 23. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!