Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiadott társasházi lakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiadott társasházi lakás tulajdonosaként albérlőnél bepróbálkozni ? Milyen hátránya lehet ? Én tudnám kezelni a helyzetet, ha később összevesznénk.

Figyelt kérdés
tegnap 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván te tudnád kezelni, ő viszont ki lenne szolgáltatva... Hagyd inkább, próbálkozz be másnál, akivel nincs ilyen kapcsolatod.
tegnap 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember alapból undorodna ilyen helyzetben a közeledéstől, még akkor is, ha más körülmények közt tetszenél neki.

Egyrészt azért, mert ki van neked szolgáltatva, másrészt meg nekem olyan visszás százezreket fizetni havonta annak, akivel randizok.

Ez így egy egészségtelen mederbe tereli az egész párkapcsolati dinamikát.

tegnap 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Neki kellene közelednie ?
tegnap 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki sem kellene, bár kétlem, hogy az ő fejében egyáltalán felmerült a gondolat. Mindenesetre te biztosan ne kezdeményezz.
tegnap 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Én azonnal elkezdenék új albérletet keresni, akkor is, ha elfogadja a visszautasítást az illető. Illetve amit a kettes írt, én sem akarnék a randipartneremnek fizetni egy valag pénzt. Ebbe maximum az menne bele, aki azt reméli, hogy egy kis szexért cserébe majd olcsóbb lesz az albi, de ez kb a nők max 5%-a lehet.
tegnap 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 Én biztos nem közelednék olyanhoz, akinek havi 100+ ezret fizetek a lakhatásomért.
tegnap 17:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Fenti hozzászólásokból egyértelműen az jön le, hogyha esetleg érezhetően szimpatikusak lennénk egymásnak valami véletlen folytán, akkor se ismerkedjünk mélyebben, mert mi lesz ha összeveszünk, nem jól alakulnak a dolgok.
tegnap 18:08
 8/8 anonim válasza:
55%

A kinézetedtől függ.

Ha jól kinéző, igényes 32-35 közötti férfi vagy, aki után döglenek a nők, akkor a lakásban élő nő már most is fantáziál rólad, zavarban van, ha beszéltek és alig várja, hogy egyszer letámadd a konyhapultra ültetve.

Ellenben, ha akár csak közepesen jól kinéző, kicsit skinny fat típus vagy, akkor kéretlen közeledésnek fogja venni még a legkisebb bókot is és vagy jót röhögnek rajtad napokig a barátnőivel és ennyivel letudva, vagy még ki is költözik ebben a hónapban.

tegnap 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!