Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme tovább randiznom olyan lánnyal aki
kijelentette,hogy ő hosszabb távon csakis családi házban
képes elképzelni a jövőjét?
Figyelt kérdés
34 F vagyok randizgatok egy 28 éves nővel.
Pár éve lett meg a saját lakásom,az álmaim lakása, nemrég fejeztem be a lakás teljeskörű felújítását.
Igen van hitelem is,de a hitelem törlesztője kevesebb,mintha albérletben élnék.
Szóval biztos vagyok benne,hogy a következő 20 évben is ebben a lakásban fogok élni.
Randizgatok most egy 28 éves lánnyal,otthon él a szüleivel családi házban.
Nagyon szimpatikus meg minden,de ő kategórikusan kijelentette,hogy csakis családi házban tudja elképzelni a jövőjét.
Hagyd csak szépen otthon anyucikáéknál, ott családi házban van. Nagyon nagy tahó valaki, ha így indít egy kapcsolatot, hogy csak itt vagy ott hajlandó élni.
szept. 21. 10:36
2/17 anonim válasza:
Ez eléggé szürke zóna. Ilyen témában nagyon embere válogatja, hogy lehet-e kompromisszumot kötni. Meg kell próbálni erről komolyan elbeszélgetni, ha ő ragaszkodik a családi házhoz, akkor tényleg jobb hagyni.
szept. 21. 10:36
3/17 anonim válasza:
Nem téged keres hanem a házat meg egy olyan férfit aki ezt a házat biztosítja neki.
szept. 21. 10:39
4/17 anonim válasza:
Ezek olyan alapvető dolgok, amiket jobb az elején tisztázni, mert nincs (igazán) kompromisszum. A csajjal semmi baj nincs, jobb ezt egyből tudni, mintha egy év után derül ki, amikor már nem olyan egyszerű szakítani.
szept. 21. 10:42
5/17 anonim válasza:
Tényleg nem értem, hogy az ilyen nőkre miért tapadnak mindig a pasik... :(
Gondolom ez nem az a kijelentés volt, hogy ő majd megteremti/fenntartja a családi házat, vagy 50%-ban kiveszi a részét a megvalósításból.
Jó helyen van otthon, a szerető családi házban...
Nő
szept. 21. 12:19
6/17 anonim válasza:
Ha te csak lakásban, ő meg csak házban, akkor ja, ez feloldhatatlan ellentétnek látszik. Amúgy ha nem nézed azt, hogy álmaid lakását épp most fejezted be (tegyük fel nincsen), akkor mi a problémád a családiházzal? A csajnak mi a gondja a lakással?
szept. 21. 14:17
7/17 anonim válasza:
Nem.
Mások a jövőt illetően az elképzeléseitek, ilyenkor hiába jöttök ki jól más téren, az eredmény csak az lenne, hogy egyikőtök mindenképp rosszul fogja érezni magát.
Kicsit olyan ez, mint a gyerek-kérdés. Amikor az egyik fél kategorikusan elutasítja, hogy legyen gyerek, a másiknak meg minden vágya. Lehet, hogy amúgy rohadt jó társak lennének, de így az egyik örökké rosszul fogja érezni magát.
szept. 21. 14:27
8/17 anonim válasza:
Nyilán semmi értelme számodra. Ő házat keres magának nem férfit. Tudod egy normális nőt nem is érdekelné eleve hol laksz, abban az esetben ha ő még anyuéknál van, akkor költözne hozzád, ha eljönne az idő. Most nyilván emberfüggő is, de nem valószínű hogy az az ember, akinek van egy saját lakása ami csak az övé, az majd költözne egy másik miatt. Max akkor ha mindketten a szülőknél laknátok még és akkor összeköltöztök egy albiba. Na egy normális ember így kezelné ezeket a dolgokat, nem szabad engedni, hogy ennyire pofátlanok legyenek veled.
szept. 21. 15:16
9/17 anonim válasza:
Hozzám jöhet,5 szoba,2 szint,már adnám is a kezébe a kapát,azt turja a földet vagy nyírja a füvet.:D
szept. 21. 15:30
10/17 anonim válasza:
Megértem, mert én meg családi házba nem akarok költözni. Egyáltalán nem akarom a ház nyűgét, költségeit. Felejtés el a csajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!