Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy nem sok értelme van folytatni ilyenkor az ismerkedést?
Online elkezdtem beszélgetni már lassan egy hónapja egy pár évvel fiatalabb nővel, neki is, nekem is van gyermekem.
Elég nagy, 100km feletti a távolság, mostanra sikerült csak összehozni (miatta, de mivel nem igazán van segítsége a gyerekkel, türelmes voltam) az első randit. Ami nagyon jól sikerült, részéről is pozitív volt a visszajelzés és nyitott a folytatásra.
Viszont kicsit zavar, hogy mindig csak én keresem őt, de ő láthatóan örül neki mindig. Kezdem kicsit baleknak érezni magam, hogy csak én fektetek energiát az ismerkedésbe. Vagy kizárólag a férfi dolga lenne keresni egy nőt? Nem régóta kezdem csak újra ismerkedni...
40/f
Ameddig nem fordulnak komolyabbra a dolgok, addig neked kell keresni ez a te dolgod. Persze nője válogatja, de a legtöbb az szerintem ilyen, főleg távkapcsolatnál.
36/F
Nőként én azt gondolom, legjobb lenne megírni neki őszintén, hogy te úgy érzed, egyoldalúak az erőfeszítéseid, hiányolod részéről az érdeklődést, kezdeményezést, emiatt nem vagy benne biztos, hogy mik a szándékai.
Lehet, hogy észbekap ettől, vagy tényleg csak a bátorítás hiányzik neki, de az biztos, hogy erre mondania kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!