Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme tovább randiznom olyan lánnyal aki kijelentette,hogy ő hosszabb távon csakis családi házban képes elképzelni a jövőjét?
34 F vagyok randizgatok egy 28 éves nővel.
Pár éve lett meg a saját lakásom,az álmaim lakása, nemrég fejeztem be a lakás teljeskörű felújítását.
Igen van hitelem is,de a hitelem törlesztője kevesebb,mintha albérletben élnék.
Szóval biztos vagyok benne,hogy a következő 20 évben is ebben a lakásban fogok élni.
Randizgatok most egy 28 éves lánnyal,otthon él a szüleivel családi házban.
Nagyon szimpatikus meg minden,de ő kategórikusan kijelentette,hogy csakis családi házban tudja elképzelni a jövőjét.
Ezek után érdemes egymás idejét rabolnunk?
Nem értem, mi a gond. Ha hosszabb távon családi házban szeretne lakni, akkor rövid távra kell összejönni vele, utána mehet vissza anyuékhoz.
Minden vágya teljesül.
Én még "putriban" is képes voltam az exeimmel élni, mert azt hittem hogy szeretni fognak. (Háznak nem nevezhető építmények,de nem volt kosz)
Szóval ez ember függő. A hely nem meghatározó, de azért megint olyan helyre én nem költöznék, hülye voltam.
De az, hogy kijelentette miért vonja magával, hogy a házat keresi és nem a pasit? Lehet neki van már 15 millió önereje csak ameddig nincs kivel úgy van vele, hogy minek költözzön? Vagy lehet azt gondolja, hogy gyereket csak családi házban éri meg vállalni.
Szerintem tök korrekt volt ezzel a kijelentéssel. Elmondta még bőven időben a terveit, hogy te is tudj azon gondolkozni, hogy neked jó ez az irány vagy sem. Ha meg azt mondta volna 2 gyereker akar akkor meg nem párt keres, hanem sperma donort vagy apa figurát? Ez egy idióta logika.
Ha te nem akarsz kertes házat egyáltalán teljesen rendben van. De akkor nem egymást keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!