Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az most a "divat" hogy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az most a "divat" hogy felnőttek első randihelyszíne a lakás?

Figyelt kérdés
30 felett vagyok...de ezt hallom 20tól felfelé...szóval ha nem jó a szex a nővel nem is lesz több alkalom. Ez oke is valahol de már első találkozás során le akarják tesztelni a nőket a pasik.

dec. 31. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Szex, kütyü és pénz

Az emberek többségét ez a 3 érdekli, ezen felül sza...ik az egész világra

dec. 31. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Sok nő is hasonlóan gondolkodik. Szexelnek első-harmadik randin és ha nem volt jó annyi volt.
dec. 31. 17:39
 3/17 A kérdező kommentje:

Lehet de nekem full kiábrándító..kb vad idegennel szexelni akkor kb végigpróbálhatnám kis túlzással a várost mire megtalálnám a páromat.

Ami még elkeserítőbb h valaki párhuzamosan ismerkedik...

dec. 31. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Sztem azzal önmagában nincs még gond, hogy párhuzamos az ismerkedés, azzal már sokkal inkább, hogy a nők és a férfiak 70-80%-a számára az ismerkedés a csókban és a szexualitásban merül ki.

Na ez már gond!

dec. 31. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

A szex attól nem lesz jó, hogy minél előbb sor kerül rá.

Viszont attól lehet, hogy az idő múlásával minél jobban szeretik, kívánják egymást és ehhez megvan a bizalom és intimitás már.

dec. 31. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem gondolom, hogy ez divat lenne, max. a prosztóknál meg azoknál, akik nem akarnak semmilyen energiát belefektetni a randizásba, ill. akik egyéjszakást akarnak, de hazudnak róla. Azért a többség nem ilyen.
dec. 31. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Sose követtem a divatot. 🤷
dec. 31. 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Hát én már itt is olvastam nagyon sokszor nőktől mert oda írják, hogy azok, vagy lerí, hogy minél előbb szexelni kell mert a szex fontos és ha a férfi nem eléggé jó, bénáskodik akkor mehet amerre akar. Sőt nyíltan felvállalják mint a férfiak, hogy több vasat tartanak a tűzben egyszerre és képesek mindegyikkel randizni, szexelni. Semmi rosszat nem látnak abban, hogy párhuzamosan hülyére szedik a jelölteket. Sőt az a hülye szerintük aki egyetlen egy emberrel ismerkedik egyszerre és nem szeretne rögtön szexuális dolgokat csinálni merthogy prűd, frigid, vagy demiszexuális. Miközben normális emberek ha komoly kapcsolatot szeretnének nem másznak ágyba azonnal.
dec. 31. 18:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nem kell az ilyen elmeroggyantak szavára adni.

Férfiben is nagyon gáz az ilyen, nőben pláne.Az a nő, aki akármilyen idegent magába enged, az egy igénytelen nő, aki gyűlöli magát.

dec. 31. 18:08
 10/17 anonim ***** válasza:
84%

"Ez oke is valahol de már első találkozás során le akarják tesztelni a nőket a pasik."

Dehogy:D Egyszerűen csak szexet akarnak. Semmilyen tesztről sincs szó. Max arról ebben az esetben, hogy lesz-e több szex még.

dec. 31. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!