Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az most a "divat" hogy felnőttek első randihelyszíne a lakás?
Egyébként én is ismerkedtem már egyszerre több emberrel.
Az ismerkedés számomra BESZÉLGETÉS, személyes találkozó, ami nem kötelez semmire.
Csókról, szexről szó sincs.
Nem is szórakoztam soha senkivel, ha nem egyeztünk, nem folytattam tovább az ismerkedést, ami mint mondtam, nálam beszélgetést jelent.
Dehogy adok én a véleményükre, csinálják tök random idegenekkel nyugodtan. De azért kiakasztó, hogy ők nyitogassák a legjobban a csőrüket, lenézik azokat akik nem akarnak rögtön szexuális ügyeket letudni, vagy maga a szexet és magabiztosan győzkődik őket, hogy mennyire elmaradottak, vagy demiszexuálisak pedig a demiszexuálitás más jelent.
Én például férfi létemre nem igen akarnék 8-10 randi előtt lefeküdni a másikkal. Olyat kell keresni, aki hasonlóan gondolkozik és útjára engedni azt, aki más elveket vall.
30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!