Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az most a "divat" hogy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az most a "divat" hogy felnőttek első randihelyszíne a lakás?

Figyelt kérdés
30 felett vagyok...de ezt hallom 20tól felfelé...szóval ha nem jó a szex a nővel nem is lesz több alkalom. Ez oke is valahol de már első találkozás során le akarják tesztelni a nőket a pasik.

dec. 31. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként én is ismerkedtem már egyszerre több emberrel.

Az ismerkedés számomra BESZÉLGETÉS, személyes találkozó, ami nem kötelez semmire.

Csókról, szexről szó sincs.

Nem is szórakoztam soha senkivel, ha nem egyeztünk, nem folytattam tovább az ismerkedést, ami mint mondtam, nálam beszélgetést jelent.

dec. 31. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy adok én a véleményükre, csinálják tök random idegenekkel nyugodtan. De azért kiakasztó, hogy ők nyitogassák a legjobban a csőrüket, lenézik azokat akik nem akarnak rögtön szexuális ügyeket letudni, vagy maga a szexet és magabiztosan győzkődik őket, hogy mennyire elmaradottak, vagy demiszexuálisak pedig a demiszexuálitás más jelent.

dec. 31. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez elég gyakori a Tinderen például, hogy az első kérdés: "átmehetek hozzád". Nem gondoltam volna, hogy erre már bárki a világon, egy-két pszichés esetet leszámítva, igent mondott már... 🤣
dec. 31. 19:15
 14/17 anonim válasza:
76%

Én például férfi létemre nem igen akarnék 8-10 randi előtt lefeküdni a másikkal. Olyat kell keresni, aki hasonlóan gondolkozik és útjára engedni azt, aki más elveket vall.

30+

dec. 31. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem baromora nem oké. Én (mig randiztam) kb a 8-10. alkalommal voltam hajlandó szexelni
dec. 31. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez ugyanúgy igaz a nőkre. 35 feletti nő már viszi rögtön szobára a 16-18 éves srácot...
jan. 1. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Teszt? Hogy meglehet-e fektetni első randin vagy mi? Nyilván ha felmegy hozzád első randin, akkor szexre lehet számítani. Azt meg nem tom mennyire divat, én sosem csináltam mert még otthon lakom.
jan. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!