Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit kerestek egy pasiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kerestek egy pasiban, akivel járnátok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 18:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

*Ja és mégegy nagyon fontos, nem korlátoz engem , theát nem akarja megparancsolni, hogy X órára legyek otthon, vagy X-szel vagy Y barátnőmmel nem találkozhatok. Tehát ne próbálja megcsorbítani a többi kapcsolataimat, meg pl munkahelyválasztásomnál is bízza rám, ne próbálja dirigálni, hogy melyik legyen

Ja és legyen ilyen alapvető tisztelettel mindenki felé, és ha valaki eljátsza ezt esetleg, csak akkor vonja meg ő is tőle. Tehát pl ha valakivel ő mindig kedves volt, de ő bunkóskodott, akkor ő is válthat keményebb hangnemre nyugodtan, ha akar, hogy a másik érezze, hogy hogy esik , ha vele is ilyen stílusban beszélnek

De amúgy szóval habitusra meg pl legyen szelíd, kedves; ne legyen verekedős, hanem alapból a megbeszélés híve legyen, és ha valakivel nem lehet valamit megérttetni, akkor inkább hagyja ott őt szerintem.

Meg pl szal legyen szerény, de mondjuk poénból arcoskodhat, azt bírom:):)

2021. ápr. 28. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
*Ja és ne szólja le a dolgaimat, semmilyen fajta dolgaimat lehetőleg. Ha valami nem tetszik neki, azt nekem is tapintatosan adja a tudtomra, de azért jöjjön át belőle az álláspontja. Tehát tapintatosan, de ha valami nem tetszik neki, akkor jöjjön le tényleg, hogy az egy negatív vélemény, csak ne erősen ne durván fogalmazza meg.
2021. ápr. 28. 22:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Ezek elég alapvető elvárások, 21-es :)
2021. ápr. 28. 22:48
 24/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, oké :D
2021. ápr. 30. 16:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!