Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki kövérebb mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kövérebb mint a képeken, találkoznál még vele hogyha szimpatikus?

Figyelt kérdés
ma 06:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy mi a szándékod és neked belefér vagy sem. Nyilván, ha nem tudok vonzódni egy kövér emberhez de szimpatikus, akkor barátkozás céljából találkoznék vele, ha ez neki is oké. De nem randiznék vele és ezt neki is letisztáznám.
ma 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Megkerdeznem, mi oka volt hazudni errol es nyilvanvaloan atverni azt, akivel ismerkedik. Aki ilyen dolgokban mar a legelejen kepes hazudni, azzal hogyan tudnek kialakitani egy bizalmon alapulo kapcsolatot?

A kover ferfiak semmilyen szinten nem vonzanak szexualisan. A husosabbak sem.

ma 07:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha valaki 10 évvel korábbi képpel próbál ismerkedni, miközben azóta felszedett 50 kilót, valószínűleg nem lenne második randi.

Hogyha friss a kép, nem csak egy felülről fotózott van, akkor azon lehet látni mi a helyzet. Attól függően randiznék, hogy fénykép alapján tetszik és jó beszélgetni.

ma 07:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kövérebb? Mekkora a kontraszt? Ez a sok éves képpel ismerkedni elég genyó dolog, de pl 10 kg plussz nem zavar, 50 már annál jobban :D
ma 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha friss volt a kép és nem a filtereknek, hanem csak a jobb látószög miatt látszik kevésbé kövérnek, akkor igen, de amennyiben a filterek vagy a sokkal régebbi kép felrakása miatt szándékosan csalt, akkor nem.
ma 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, attól függ, mekkora a kontraszt. Lehet, hogy csak jó szögből fényképezték és azért tűnik vekonyabbnak. 5-10 kg egy év alatt is feljohet. Ha 20-30 kg plusz van rajta, azt már atveresnek tartanám és nekem sok is lenne.
ma 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondja randin, hogy most intenzív edzésre jár, erősíti magát, jlaz miatt néha a kockás hasára feljön pár kiló plusz az elfogadható ?
ma 08:43
 8/10 anonim válasza:
Valószínű csak ott derülne ez ki, mert senki se vallja be hogy "ja amúgy ez a ballagási képem, azóta felszedtem vagx 50 kilót".
ma 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Rajtam már 10 kg különbség is látványosan meglátszott. Úgyhogy hát attól függ, ha így is bejön találkoznék vele, ha nem nem.
ma 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Volt már, hogy az illető köszönő viszonyban nem volt a profilképével. Egyértelműen öregebb volt, meg fel is szedett. Nem derült ki, hogy egyébként szimpatikus lenne-e, mert egyből megmondtam, hogy nem ismerkedek olyannal, aki hazugsággal indít. Elköszöntem, otthagytam.

Tanultam az esetből, randi előtt videóhívás. Van, amikor ennyi elég is, hogy tudjuk, hogy ez egy biztos nem, felesleges elmenni randira.

ma 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!