Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan nővel akinek van gyereke?

Nekem volt páromnak volt gyereke, semmi gond nem volt se a gyerekkel se az exel. Mai napig jó a lánnyal a kapcsolatom, pedig 10 éve nem vagyok az apjával.
Most nekem van gyerekem, volt egy 6 éves gyermektelen férfival kapcsolatom, ő meghalt.
Nagyon szerették egymást. Most is gyermektelen párom van pár hónapja, nincs semmi gond.
Így hogy van gyerekem nem kéne pl 2 gyerekes vagy olyan akinek kisebb sokkal a gyereke, mint az enyém.
Megertem azt is, aki nem kezd gyerekessel, nincs evvel se gond.
De mind2 nem találhat párt gyerekkel együtt is.
N 33

Nőként válaszolok. Szerintem ez életkortól és élethelyzettől függ.
Egy 35 év feletti férfi, főleg ha nem gazdag és nem jóképű, már nem nagyon válogathat. Huszonévesen nyilván a válasz inkább nem.
Viszont volt egy 27 éves férfi kollégám, valami elképesztően jóképű volt. Akkor nősült, elvett egy elvált csajt, akinek már volt egy gyereke. Mi jól kijöttünk, mesélte nekem, hogy nagyjából az egész családja ki volt rá akadva. De náluk ez szerelem volt első látásra.
A szüleim elváltak, anyám 2 gyerekkel másodszor is férjhez ment. Apunak is utána volt 15 évig egy barátnője, akinek volt már 2 gyereke. Szóval azért ez nem lehetetlen, persze nem is könnyíti meg a társkeresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!