Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 körül pasik, ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körül pasik, ti összejönnétek fiatalabb növel akinek kicsi gyereke van?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi esélye van manapság egy 25-30 közötti nönek kicsi gyerekkel párt találni? Az ennyi idös pasik szerintem teljesen más életszakaszban vannak, minthogy gyerekes nővel kezdjenek. Vannak üdítő kivételek? Vagy maradtak az elvált apukák?

Dekorativ, értelmes, komoly felnőtt nőről van szó.

2020. jún. 19. 20:06
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
60%
Bár én 30+ vagyok, de az egyetlen ilyen gyerekes nő kizárólag az életem nagy szerelme lenne!
2020. jún. 19. 20:09
 2/36 anonim ***** válasza:
76%

Nálam nem lenne akadály az, hogy van gyereke.

27/F

2020. jún. 19. 20:12
 3/36 anonim ***** válasza:
73%

Ha az apa fizeti a gyerektartást és mindketten foglalkoznak a gyerekkel, vagyis nem pótapát keres a nő, akkor adnék esélyt a kapcsolatnak.

36/F

2020. jún. 19. 20:15
 4/36 anonim ***** válasza:
61%

SOHA!

Olvastam ennek a kérdésnek a válaszait: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

SOHA!

2020. jún. 19. 20:16
 5/36 anonim ***** válasza:
38%

Én elfogadnék egy ilyen nőt, de probléma az, hogy ehhez előbb szeretnem kell őt. Tehát nem kezdenék el randizni gyerekes nővel, viszont ha ismerőseim között van, vagy más módon rendszeresen találkozunk (pl. munkahely) és így megszeretem, akkor már a gyerek nem akadály.

35F

2020. jún. 19. 20:18
 6/36 anonim ***** válasza:
69%

Én nem ismerkednék anyákkal. Van elég szingli, gyerektelen nő a társkeresőkön.

29/F

2020. jún. 19. 20:25
 7/36 anonim ***** válasza:
4%
És hol a kölyök apja?
2020. jún. 19. 20:27
 8/36 anonim ***** válasza:
39%

Nem.

Mivel dekoratív, értelmes, gyermektelen huszonéves lányok tízezreinél labdába rúghatok, egzisztenciálisan teljesen stabilan, stb, és még 5-10 évig élvezném az életet valakivel (utazás, stb) ezért eszem ágában sem lenne. Nyilván van aki elég lúzer / elkeseredett / szerelmes / stb hogy nyitott erre is, de ott neked is alább kell raknod a lécet.

2020. jún. 19. 20:27
 9/36 anonim ***** válasza:
58%

Biztos, hogy nem! Nem kerülgetném az apját a saját házamban, ha éppen elviszi magával! Amikor éppen nyaralnánk vagy csak szexelnénk egy jót, akkor a gyereke baromi nagy akadály lenne! Meg amikor éjjel 2-kor visít, mert éppen rosszat álmodott én pedig pihennék egy nagyon fárasztó nap után...vagy amikor nagyobb lesz, akkor beugat, hogy te nem is vagy az apám!!!

1000%, hogy NEM!

2020. jún. 19. 20:35
 10/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D megértek mindenkit. Az 5. Válaszolóval tudok leginkább azonosulni.
2020. jún. 19. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!