Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körül pasik, ti összejönnétek fiatalabb növel akinek kicsi gyereke van?
Szerintetek mennyi esélye van manapság egy 25-30 közötti nönek kicsi gyerekkel párt találni? Az ennyi idös pasik szerintem teljesen más életszakaszban vannak, minthogy gyerekes nővel kezdjenek. Vannak üdítő kivételek? Vagy maradtak az elvált apukák?
Dekorativ, értelmes, komoly felnőtt nőről van szó.
Nálam nem lenne akadály az, hogy van gyereke.
27/F
Ha az apa fizeti a gyerektartást és mindketten foglalkoznak a gyerekkel, vagyis nem pótapát keres a nő, akkor adnék esélyt a kapcsolatnak.
36/F
SOHA!
Olvastam ennek a kérdésnek a válaszait: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
SOHA!
Én elfogadnék egy ilyen nőt, de probléma az, hogy ehhez előbb szeretnem kell őt. Tehát nem kezdenék el randizni gyerekes nővel, viszont ha ismerőseim között van, vagy más módon rendszeresen találkozunk (pl. munkahely) és így megszeretem, akkor már a gyerek nem akadály.
35F
Én nem ismerkednék anyákkal. Van elég szingli, gyerektelen nő a társkeresőkön.
29/F
Nem.
Mivel dekoratív, értelmes, gyermektelen huszonéves lányok tízezreinél labdába rúghatok, egzisztenciálisan teljesen stabilan, stb, és még 5-10 évig élvezném az életet valakivel (utazás, stb) ezért eszem ágában sem lenne. Nyilván van aki elég lúzer / elkeseredett / szerelmes / stb hogy nyitott erre is, de ott neked is alább kell raknod a lécet.
Biztos, hogy nem! Nem kerülgetném az apját a saját házamban, ha éppen elviszi magával! Amikor éppen nyaralnánk vagy csak szexelnénk egy jót, akkor a gyereke baromi nagy akadály lenne! Meg amikor éjjel 2-kor visít, mert éppen rosszat álmodott én pedig pihennék egy nagyon fárasztó nap után...vagy amikor nagyobb lesz, akkor beugat, hogy te nem is vagy az apám!!!
1000%, hogy NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!