Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha összejönnétek egy csajjal (komoly kapcsra), és mikor a szexhez kerül a sor és levenné a melltartóját kiderülne, hogy kicsi a melle?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 13:53
1/16 anonim válasza:
Nekem szinte alig van mellem, de hidd el, ez semmi gondot nálunk nem okozott, a barátom úgy szereti a testem, ahogy van, és imád velem szexelni! (és közben a minimális mellemet fogdosni)
24 L
2/16 anonim válasza:
Hát csinálni semmit nem tudsz....XD
Nem jáccanák vele "csöcsmunkát" pórnósabb oldalakon "tit job"-ot XD
Am , ha igazán szeret a csaj, és te is belezúgtál, akkor ez igazán nem mérvadó probléma.
Ha nagycsöcsű nőket akarsz, hívj "call girl-t", vagy mennyé qurvázni...
3/16 anonim válasza:
Ennek már addigra ki kellett derülnie, lehet egy kicsi optikai tuning, de túl nagy meglepetés nem érheti. Azért van veled mert tetszel neki.
4/16 anonim válasza:
Hát, ha már egyszer nekikészültünk, akkor egye fene azért megraknám, de utána nem keresném többet.
5/16 anonim válasza:
C'est terrible.....
Most komolyan... ha komoly kapcsolatot akarsz, szerintem nem az a fontos, hogy mekkora a melle. Nyilván nem elhanyagolható, de ha odakerültök, hogy szex, akkor biztos nem csak a mellei izgatnak fel.
6/16 anonim válasza:
Én lekókadnék. Fúj hogy lehet valakinek kicsi melle? -.-" Mégis mit tennék? Semmit.
7/16 anonim válasza:
ha odáig eljutok a lánnyal, akkor már nem érdekel a melle mérete...
9/16 anonim válasza:
Kézbe venném és masziroznám, hogy nőjjön neki! :D
10/16 anonim válasza:
Ha tényleg komoly kapcsolatra vágynál, nem a mellét néznéd... Nem az az elsődleges szempont! Amúgy meg, nagy a nagy mell szülés után a térdig fog lógni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!