Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-24 év közti srácok! Összejönnétek egy 17 éves lánnyal? Komoly kapcsolatra gondolok!
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem társkereső oldal, csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre.:)Lényegesen érettebbnek tartom magamat a kortársaimnál, és valahogy egyik korban hozzám közelebb álló fiúban sem találom meg a megfelelő párt. Annyira gyerekesek hogy hihetetlen. Nem egy srácra van szükségem hanem egy férfira... nem a pénzügyi dolgokra gondolok, hogy vásárolni vinne és hasonlók. Csupán egy érett gondolkozású, társra vágyom, és nem akarom önmagamat ismételgetni, de a korombeliek között sajnos nem találok ilyet. Elegem van abból hogy egy étteremben úgy eszik mint egy ovis, és gyermekded apróságokon megsértődik. Ezért is vágyom idősebb párra. Tehát, ti el tudnátok képzelni egy komoly kapcsolatot egy 17 éves lánnyal, ha minden jól működik, vagy zavarna benneteket a korkülönbség? Előre is köszönöm válaszaitokat!:)2010. ápr. 15. 17:52
1/20 anonim válasza:
21 éves voltam amikor összejöttem a mostani barátnőmmel. Ő akkor 17, tehát 4 év a korkülönbség. Már lassan egy éve vagyunk együtt és minden tökéletes, se neki se nekem nem volt még ennyire komoly kapcsolata. Szóval a válasz határozottan igen :)
5/20 anonim válasza:
Hát nekem van egy olyan szabályom, hogy 18 év alatti középiskolással nem. Pont azért létezik, amit te is leírtál, mert még a többség éretlen a csajok közt is. Persze ha előbb dumálok valakivel aki szerfelett szimpatikus és utána tudom meg, hogy kicsit fiatalabb, az még belefér.
7/20 anonim válasza:
az érettség nem életkor függvénye.. a kor nem érdem hanem állapot.. attól h vki 20-24 éves nem jelenti azt h érett is. de mindazonáltal ha nem találod a párod akkor megpróbálhatod. de megvan a véleményem a korodbeli fiúkról. 18f
8/20 anonim válasza:
én 17 évesen ismertem meg az akkori 24 éves pasimat, 2 évet voltunk együtt, mikor kiderült, hogy minden "kiscsajt" szédít (versenyautós, meg ilyenek)én meg azt hittem komoly kapcs-ban vagyok
így idősebben(ő már31)arról beszél nekem, melyik csajt, hogyan hülyíti, és minél fiatalabb a lány, annál könnyebb, mert mindent elhisznek
9/20 A kérdező kommentje:
Persze, tudom hogy nem korfüggő hogy valaki mennyire érett gondolkodású. De korombeliek azt mondják hogy ááá... úgyse járna egy huszonéves gimnazistával. De velük nem érzem jól magamat, mert végig olyan érzésem van mintha csak vigyáznék egy nagy gyerekre, amíg együtt vagyunk.. A másik része pedig, hogy csak a testi dolgokra koncentrálnak.. legalábbis nagy részük A lelkiség nem érdekli őket. Azt hiszik egy kapcsolat attól jó, hogy hülyülünk és ágyba bújunk. Feltételezem, hogy az idősebb srácok tisztában vannak vele, hogy nem ezen múlik egy kapcsolat. Persze fontos hogy az ágyban is jól működjetek együtt:P De nem erről kéne hogy szóljon egy kapcsolat. Nem tudom ti hogyan gondolkoztok ilyen téren, de felteszem, átlátjátok hogy a lelki része ugyan olyan fontos mint a testi. :)
2010. ápr. 15. 18:07
10/20 anonim válasza:
Bizony, az a jó, ha a testi és lelki rész egyensúlyban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!