Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-24 év közti srácok! Összejönnétek egy 17 éves
lánnyal? Komoly kapcsolatra gondolok!
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem társkereső oldal, csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre.:)Lényegesen érettebbnek tartom magamat a kortársaimnál, és valahogy egyik korban hozzám közelebb álló fiúban sem találom meg a megfelelő párt. Annyira gyerekesek hogy hihetetlen. Nem egy srácra van szükségem hanem egy férfira... nem a pénzügyi dolgokra gondolok, hogy vásárolni vinne és hasonlók. Csupán egy érett gondolkozású, társra vágyom, és nem akarom önmagamat ismételgetni, de a korombeliek között sajnos nem találok ilyet. Elegem van abból hogy egy étteremben úgy eszik mint egy ovis, és gyermekded apróságokon megsértődik. Ezért is vágyom idősebb párra. Tehát, ti el tudnátok képzelni egy komoly kapcsolatot egy 17 éves lánnyal, ha minden jól működik, vagy zavarna benneteket a korkülönbség? Előre is köszönöm válaszaitokat!:)
majd rájössz akkor hogy de igenis a szexről és a pénzről szól minden kapcsolat. és minél idősebb valaki annál inkább. 18f
2010. ápr. 15. 18:13
12/20 anonim válasza:
Én nemrég randevúztam 17 éves lánnyal és ő is érettebb volt a koránál.
Először nekem is fenntartásaim voltak (hogy majd megszólnak, hogy kihasználok egy fiatal lányt), de most már el tudnám képzelni. Mondjuk nem jött össze a dolog, de nem a kora miatt. 24F
2010. ápr. 15. 18:23
13/20 A kérdező kommentje:
18:13-as válaszolónak! Számomra sose a szexről és a pénzről fog szólni. Nem lehetnek túl jó tapasztalataid ha így nyilatkozol erről.
2010. ápr. 15. 18:54
14/20 anonim válasza:
Ha tényleg komolyabban gondolkodik az a bizonyos 17 éves lány, és képes felelőségteljesen viselkedni, ráadásul tetszik is, akkor talán. Persze lehet eleinte kicsit pedofilnak néznének, dehát nem érdekel mások véleménye. (25/F)
2010. ápr. 15. 19:12
15/20 A kérdező kommentje:
A szóban forgó 17 éves lányt, mindenki idősebbnek nézi a koránál. :)
2010. ápr. 15. 19:24
16/20 anonim válasza:
Zavarni különösképp nem zavarna, de azért a korombelieket jobban szeretem. Az embernek a 18>19>20 időszakban gyökeresen meg tud változni a világképe.
Biztosan akad korban hozzád közelebb álló fiú is, aki elég érett gondolkozással rendelkezik. :)
20F
2010. ápr. 15. 19:39
17/20 anonim válasza:
úgyis kibukik majd a dolog. 18:13
2010. ápr. 15. 20:02
18/20 anonim válasza:
ahogy a 24 éves lányok kisfiúnak tartanak egy 17-18-as srácot, úgy a 24 éves fiúk sem gondolkodnak máshogy a tizenéves csajokról szerintem
amúgy igaza van a 18:13-asnak
és nem rossz tapasztalat kell hozzá, csak tapasztalat
pl a pasik nem mindig a párjukra gondolnak szex közben.innentől csak egy lépés, ha van egy rámenős, sexi, de normális csaj.
2010. ápr. 16. 11:26
19/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok rájönni, mert én nem így gondolom. Sajnos ez a gondolkodásmód minősíti a társadalmat.. Családi mintát követve, ha a szüleim házasságát veszem alapul (és már pedig miért is ne azt venném) sosem a szexről és pénzről szól egy kapcsolat. Tény hogy nagyúr mind a kettő, de én hiszek a szerelemben. Eltértünk a kérdés témájától, csak fontosnak éreztem ezt leírni, mert én ezt sosem fogom belátni, hisz nem így van. Nem a felszínes kapcsolatokra gondolok, mert ott egyértelmű hogy ez a két dolog a kulcs egy "jó kapcsolathoz". De én egy őszinte kapcsolatról beszélek, ahol - akármennyire is nyálas- igenis a szerelem és a szeretet a dolog nyitja.
2010. ápr. 16. 23:58
20/20 anonim válasza:
szerintem beszélgess egy idősebb pasival, aki nem akar téged befűzni, és úgy, hogy ne vegye észre faggasd ki, mit gondol a 18-as csajokról
ez a legtisztább
de ha tetszel a srácnak, már nem lesz őszinte, figyelj oda
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!