Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 körül pasik, ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körül pasik, ti összejönnétek fiatalabb növel akinek kicsi gyereke van?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi esélye van manapság egy 25-30 közötti nönek kicsi gyerekkel párt találni? Az ennyi idös pasik szerintem teljesen más életszakaszban vannak, minthogy gyerekes nővel kezdjenek. Vannak üdítő kivételek? Vagy maradtak az elvált apukák?

Dekorativ, értelmes, komoly felnőtt nőről van szó.

2020. jún. 19. 20:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmi kapcsolatra gondolnak, hanem a gyerekkel kapcsolatos folyamatos egyeztetésekre, részvételre a gyerek számára fontos eseményeken stb. Miért nehéz megérteni, hogy a többségnek nem hiányzik egy kívülálló harmadik ilyen szempontból sem? Sokszor éppen elég a párunk rokonságának elviselése is.
2020. jún. 20. 13:03
 32/36 anonim ***** válasza:
65%
A jófiúkról. Én egy tipikus ilyenhez mentem hozzá. 26 volt mikor megismerkedtünk, én voltam neki mindenben az első. Most 12 év után, amiből 9 év házasság közölte velem, hogy ő más nőt is meg akar ismerni komoly kapcsolatban, valamint előbb más nők csúnyájara is kíváncsi. Van egy 23 és egy 1 hónapos gyerekünk, az alakom nem változott. El fogunk válni. Ennyit a jófiúkról.
2020. jún. 20. 13:08
 33/36 anonim ***** válasza:

Nem, kizárt dolog, még én is szeretnék gyereket.

30F

2020. jún. 20. 15:54
 34/36 anonim ***** válasza:
93%
#32 Szomorú, amit írtál. A "jófiúság" nem jelent egyúttal érett személyiségét is. Sajnos vannak ilyen gyökerek.
2020. jún. 20. 16:05
 35/36 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha özvegy.. nincs kedvem más pasit kerülgetni az életemben a párom körül.
2020. jún. 20. 18:47
 36/36 A kérdező kommentje:

31/35 teljesen megértem, ahogy írtam is.

32 Sajnálom hogy ilyen pici babaval egyedül maradsz, kitartás kívánok!

2020. jún. 21. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!