Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel, akinek már van egy gyereke?

Figyelt kérdés

Nem keresek senkit egyelore, csak kivancsi vagyok masok hogy gondolkodnak errol.:)

25 eves vagyok egy 9 honapos gyonyoru kisbabaval ha ez szamit.:)

2020. szept. 25. 22:27
1 2
 1/19 Gyakori93 ***** válasza:
68%

Ha ismerkednék egy lánnyal, és komolyan gondolná velem a jövőjét, akkor számomra nem igazán lenne gond, ha van egy, vagy esetleg két gyereke!

Persze, gondolom nem lenne egyszerű az ismerkedési folyamat, mivel a gyerek is rengeteg időt és energiát felemészt, így fontos, hogy tudjon elég időt szánni rám is, és meg legyen a kölcsönös szeretet és tisztelet.

27/F

2020. szept. 25. 23:23
 2/19 anonim ***** válasza:
2020. szept. 25. 23:29
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

Rengeteg olyan kapcsolat, házasság jön létre, hogy az egyiknek, vagy mindkettőnek egy vagy több gyereke van.

Sőt, aztán lett közös is.

Az egyik ismerősömnek két anyától van három gyereke.

Most egy 3 gyerekes anyával él mint harmadik házastárssal,

és tervezik a közös gyereket is.

2020. szept. 25. 23:38
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Hol a fater?
2020. szept. 25. 23:39
 5/19 A kérdező kommentje:

1. Szerintem is kicsit nehezebb lenne sok szempontbol kisgyerekes anyukaval ebben igazad van.

2. Csak a kerdest olvastam el. Hat, az en gyerekemet se eltartani nem kell senkinek rajtam kivul, se nevelni. Az mondjuk 100%, ha barki kezet emelne ra (meg belegondolni is rossz, nevelesi celzat? Mi van?:D) nyilvan azonnal szakitanek vele, de remelem nem retardaltakkal fog osszehozni a sors.

3. Koszi a valaszt

4. Ez teljesen maganugy ne haragudj.

2020. szept. 26. 03:36
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

5.-re a kérdezőnek.

Bár bocs, de nagyon nem mindegy, hogy a gyerek apja meghalt, vagy hazament Afrikába, vagy a jövő héten szabadul.

2020. szept. 26. 05:53
 7/19 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
85%
Nem szempont a szerelemnél, de ismerkedésnél nagy hátrány.
2020. szept. 26. 06:48
 8/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem. És nem csak azért mert nem vagyok hajlandó más gyerekét nevelni, hanem mert elutasítom mindent ami azzal jár. Exapucit és családját, a kieső közös programokat, az óvodába bölcsödébe mászkálást, az állandó másod-harmad szerepet.

Ne hidd azt, hogy egy gyerek csak mosolyog meg aranyos.

Főleg ami nem a sajátod.

Szóval egyértelműen nem.

De lesznek itt olyanok, akik annyira elkeseredettek, hogy bevállalnak még egy "9 hónapos gyönyörű babával" is....

2020. szept. 26. 07:22
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Jaj most olvasom az #5-ös (kérdező) hozzászólását.

Most jön a "nem kell nevelni meg eltartani" szöveg...

Meg a "nem keresek apát csak magamnak társat" duma. :D

Ez annyira tipikus...de tényleg. A társkeresők rogyásig vannak ilyenekkel, aztán megy a csodálkozás mi van.

Nálam ez a mentalitás plusz gyerek instant bann.

De jönnek majd a véresszájú játszótéri anyukák és kockásinges szandálos apukák és elmagyarázzák miért gondolom rosszul. :D

2020. szept. 26. 07:27
 10/19 A kérdező kommentje:

6. Nem is azt irtam, hogy mindegy hanem azt, hogy maganugy. Bar eltalaltad amugy.

7. Logikus, koszi szepen a valaszt!:)

Mindenkepp igy van szerintem is ahogy irtad, hisz nyilvan gyerek/baba mellett nem lehet elmenni barhova, barmikor stb.

8-9 Teljesen oke, hogy te nem, de legyszives ne allitsd mar be ugy, hogy csak elkeseredesbol lehet osszejonni gyerekes novel/ferfivel.

Hogy egy gyerek nem mindig csak cuki, azt tenyleg nekem akartad irni? Marmint nem olvastad, hogy van egy babam?:D

Megegyszer szeretnem ismetelni magam semmi baj azzal, hogy te nem akarnal mas gyerekevel egyuttelni, de ettol fuggetlen kerlek ne bizonygasd, hogy de,

en mindenaron potapat keresek majd a babamnak.

Lehet, hogy azert nem erdekel ez a resze, mert nekem is elvaltak a szuleim, apa nelkul nottem fel, lehet ezert nem ‘ragaszkodok’ a hagyomanyos csaladmodellhez, nem tudom. En pont az ellenkezojen szoktam gondolkodni, hogy en tok nem akarom, hogy ha egyszer lesz valakim o apaskodni akarjon barmilyen teruleten.

2020. szept. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!