Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akinek már van egy gyereke?
Nem keresek senkit egyelore, csak kivancsi vagyok masok hogy gondolkodnak errol.:)
25 eves vagyok egy 9 honapos gyonyoru kisbabaval ha ez szamit.:)
"gyerek/baba mellett nem lehet elmenni barhova, barmikor stb."
Nem erre gondoltam, bocsánat, az én saram. Az járt a fejemben, hogy ha mondjuk van egy ismerősöm, akibe szerelmes vagyok vagy beleszeretek valakibe, ott a szerelmen nem változtat, hogy van-e gyereke az illetőnek, szóval vállalnám a kapcsolatot így is.
Viszont nem mennék el randira komoly kapcsolat reményében olyan idegennel, akinek van gyereke, mert egy gyermektelen nő ebből a szempontból előnyösebb.
Szexnél megint nem szempont a gyerek.
11 Aa ertem, felreertettem kicsit.
Persze nyilvan egyszerubb egy gyermektelen novel, ez ketsegtelen. Logikus ervek!
Koszi a pontositast.:)
12 Koszi a valaszt:)
14-15
Koszi a valaszokat:)
Hogy hogy csak majdnem, ha nem titok?
17 es Egy utánfutó meg egy gyerek nem ugyan az! DE a gyengébbek kedvéért a gyermek egy ember. Te is az voltál. Az utánfutó egy tárgy.
Nem kell pesztrálni a gyereket attól hogy összejössz egy gyermekes nővel.
Úgy is lehettek kapcsolatban hogy nem éltek együtt.
Itt a legtöbben azt írják hogy nem. A való életben azt tapasztalom, hogy a férfiaknak ez egyáltalán nem akadály. Még a fiatalabb 20as fiúk is inkább idősebb, gyermekes párt választanak maguknak.
17 Mit honnan veszek, es mit ki mondott?
Amugy ez a stilus... Sulyos gondjaid lehetnek, komolyan.
18
Nyilvan semmi baj azzal, ha valaki inkabb nem, de egyertelmuen en se allnek le olyannal, aki utanfutonak hov egy babat. Jaj, de buta szegeny...:D
A valo eletben szerintem is sokan valasztanak gyerekes part, nyilvan en se fogok egyedul maradni, sot. Csak kivancsi voltam eszervekre, es azert parat kaptam is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!