Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan nővel/pasival, akinek van már egy gyereke?
Az esetemben a pasi ilyen. Össze vissza szerencsétlenkedünk már hónapok óta, de most úgy néz ki, hogy kezd minden egyenesbe jönni.
Van egy kilenc éves fia, nem ő neveli, de iszonyatosan imádja, és igyekeznek sokat találkozni. Én is találkoztam már a kissráccal, egy tündér, baromi cuki, nagyon jól kijöttünk.
Viszont van egy példa előttem, a legjobb barátnőmnek hasonló szitu volt az életében, eleinte minden jól ment, aztán a pasi folyton a gyereket helyezte előtérbe (valahol érthető persze), és ez kb. tönkretette a kapcsolatukat.
Mindig úgy érzem, hogy biztos vagyok a dolgomban, de aztán eszembe jut ez, és elbizonytalanít..
Mi a véleményetek erről? Megérné?
20L, 27F
Miért a barátnőd a minta? Attól, hogy neki sz..r volt, akkor ezek szerint törvényszerű, hogy akkor neked is ugyanolyan sz..r fog lenni?
Saját életed van, úgy alakítod, ahogy te szeretnéd! Minden megegyezés és beszélgetés tárgyán alapul!
Ne a félelmeid vezéreljenek már! Úgy nem is leszel soha boldog, ha állandóan csak a problémákra összpontosítasz és mereven gondolkodsz.
Ja, és ne mások negatív tapasztalatait használd fel a saját életedhez!
Ha az én példámat is nézzük, akkor én is lebeszéllek egy ilyen kapcsolatról. Mondjuk itt én vagyok a pasi, és a barátnőm is úgy intézte mindig is a fiával a dolgokat, hogy én kerültem a háttérbe. Emiatt eléggé megutáltam a fiát, pedig lehet, nem őt kellett volna.
De egyszerűen nem tudtam elfogadni, teljesen más volt mint én, meg az ő apja.
És a kapcsolat úgy már nem működött, hogy a fiával nem voltam jóban. Ennek ellenére sem magamban kerestem a hibát, a fia már 18 éves azóta, és hála a volt párom nevelési "módszereinek" a fia már teljesen egyedül lett, barátai nincsenek, totál beteg lett kettőjük között a kapcsolat.
#8 : hidd el, ha tehetné, minden percét vele töltené.
A kissrác anyja igyekszik kizárni az életéből, mert két éves volt a gyerek, mikor először érdeklődött felé. (az persze mindegy, hogy 3 éves koráig a nagyszülők nevelték a gyereket, mert az anyjának büdös volt a gyereknevelés...)
5 évesen láthatta először, kéthavonta egyszer. Kb. 2,5 éve "megengedte" hogy havonta egy legyen a találkozó, amikor már sokkal jobban elkezdett érdeklődni az apja felé a gyerek. Vagy ha mondjuk pénz kell, és feljönnek Pestre. Amúgy totál ki van zárva a gyerek életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!